• No Products in the Cart

The Secrets: Editing Sessions

Online video workshop

 

The Secrets Editing Package – Online workshop

Normaal €145,- 
Inclusief 17 gratis extra’s!

Heb jij altijd al willen weten hoe ik mijn foto’s die zachte, dromerige sfeer geef? Hoe ik zulke frisse en lichte achtergronden heb in mijn foto’s? In deze ‘the secret editing sessions’ vertel ik je eindelijk al mijn geheimen! Alles wat ik weet, alles wat ik nooit verteld heb, al mijn bewerkingstechnieken: het komt allemaal aan bod!

Voor een realtime workshop op locatie betaal je al snel honderden euro’s, en die volg je slechts in één dag. Deze workshop kun je keer op keer opnieuw bekijken, voor hetzelfde bedrag van slechts €145!

Aanschaffen

 

Let op! Heb je The Secrets al eens aangeschaft? Dan vond je hier eerder jouw eigen persoonlijke pagina. Deze kun je nu terug vinden op het platform www.mintcourse.com. Of klik op ‘bekijk workshop’ om bij Mintcourse te komen!

 

 

Online video workshop voor Photoshop (en Lightroom)

  • Ruim 4 uur aan video tutorials in een online omgeving
  • Stuk voor stuk handmatige bewerkingen die jij ook kunt doen, voornamelijk in Adobe Photoshop
  • Fotografietips: waar moet je bij het fotograferen rekening mee houden?
  • Onbeperkt vanuit huis kijken, 24/7 beschikbaar
  • Geen extra kosten aan verbonden
  • Geschikt voor zowel beginners als gevorderden

Met deze gratis extra’s:

  • 4 lichtbron brushes voor Photoshop
  • 6 lichtstraal brushes voor Photoshop
  • 7 bokeh overlays voor Photoshop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe werkt het?

Deze workshop wordt aangeboden op het platform van Mintcourse. Op Mintcourse kun je leren hoe jij wilt, wanneer jij wilt. Een nieuwe skill leren zonder je planning om te gooien.  Jij plant jouw moment om jezelf te ontwikkelen zelf in. Leer op je eigen tempo en bekijk alle cursussen zo vaak terug als je wilt. Leren zoals je gewent bent maar dan flexibel online! Op Mintcourse zul je een account kunnen maken waarmee je toegang krijgt tot alle content + de gratis downloads. 

Deze pagina staat 24/7 online en kun je op elk device bekijken. De 4 uur aan tutorials kun je dus helemaal in je eigen tempo bekijken, je houdt namelijk toegang zolang deze website in de lucht is (wat nog een heeeele lange tijd is 😉 ).

Voor wie is het geschikt?

Deze video cursus is geschikt voor zowel beginnende fotografen als ervaren fotografen. Het maakt ook niet uit hoeveel ervaring je hebt in Photoshop! De tutorials zijn voor iedereen te volgen en na te doen.

Wat laat ik zien?

In de Secrets Editing Sessions laat ik je, de naam zegt het al, mijn ‘geheimen’ zien. Ik maak al jaren tutorials, maar er zijn altijd dingen die ik voor mezelf heb gehouden. Een soort van ‘geheime ingrediënten’ van mijn foto’s, technieken die de foto nét dat speciale effect geven. Die technieken heb ik nog nooit met iemand gedeeld. In deze tutorial serie deel ik deze technieken wél met je!

 Ik laat je onder andere zien hoe je achtergronden mooi kunt vervagen, hoe je licht kunt toevoegen, hoe ik dromerige/zachte sferen in mijn foto creëer, en nog veel meer!

Ik vertel daarnaast ook een klein stukje over hoe ik mijn foto’s maak, en waar ik rekening mee houd tijdens het fotograferen. Zo kun je de technieken die ik gebruik bij het bewerken makkelijker toepassen!

Aanschaffen

Secret #1: Hei kleurrijk maken

Secret #2: Objecten wegwerken en lucht vervangen

Secret #3: Gouden uur creëren 

Secret #4: Magische sneeuwfoto

Secret #5: Kleuren achtergrond veranderen 

 

Secret #6: Achtergronden verzachten

Secret #7: Sprookjesachtige manipulatie

Secret #8: Zonsondergangen magisch maken

Secret #9: Achtergronden vervagen en licht toevoegen

Secret #10: Dromerige sfeer maken

Secret #11: Zachte bloesemfoto’s

Secret #12: Magisch tegenlicht

 

Aanschaffen