• No Products in the Cart

MHTutorials – Preset collection

ultimate collectie

Het heeft even wat bloed, zweet en tranen gekost (je wil niet weten wat er achter ‘iets online verkopen’ zit, echt niet), maar ze staan online! Vier splinternieuwe pakketten vol met bewerkingen die ik gebruik en die ik graag met jullie deel. Vanaf vandaag zijn de presets collections voor Lightroom te koop!
Allereerst, het verkopen van presets online is echt ontzettend moeilijk. Vrijwel elke web shop of betaalmiddel vraagt een deel van je inkomsten, wat kan oplopen tot ruim 25%. Om er nog iets aan over te houden is dan erg lastig. Uiteindelijk heb ik een oplossing gevonden die voor mij haalbaar is, en hopelijk voor jullie ook prima werkt! Ik heb het uitgebreid getest en alles zou prima moeten verlopen.

Dan, naar het leukere gedeelte! Het zijn uiteindelijk 4 pakketten geworden. Op mijn website kun je alle pakketten uitgebreid bekijken. Daar staan van alle pakketten en presets voor- en na foto’s.

basic collection kopie

Basic Collection – €8,-

De basic collectie is er speciaal voor de beginnende fotografen en onervaren fotobewerkers. Allemaal simpele presets die nét dat extra’s kunnen geven aan je foto’s. Er zitten wat presets speciaal voor Lightroom in, eentje voor overbelichte foto’s, een paar om je foto wat op te fleuren en een zwart-wit preset.

Perfect als je zelf nog niet zo goed weet hoe je dat soort dingetjes voor elkaar kunt krijgen!

Bekijk en/of koop deze collectie hier!

Black & Whites collectie – €15,-

De Black & Whites collectie zit, de naam zegt het al, vol met presets om je foto’s een mooie zwart-wit omzetting te geven. De standaard omzetting is maar saai en doet niks met je foto. Je kunt er daarna nog zo veel mee! Ik heb 6 presets gemaakt die je foto allen een iets andere sfeer geven. Mysterieus, dromerig, ouderwets, er zit van alles tussen!

Bekijk en/of koop deze collectie hier!

Dreams collectie – €25,-

Mijn favoriete collectie! Deze collectie is toch best wel persoonlijk, en ik vind het ook gek om te delen met jullie, maar ook heel erg leuk! Deze presets gebruik ik zelf, vind ik heerlijk om mee te werken en passen bij al mijn foto’s. Ik hoop natuurlijk ook bij die van jullie!

Alle presets hebben een dromerige sfeer en maken je foto heerlijk zacht. Het zonnetje uit preset pakket Seasons zou hier ook niet bij misstaan. Een pakket waarvan ik hoop dat jullie gaan houden!

Bekijk en/of koop deze collectie hier!

Seasons collectie – €13,-

Altijd al willen weten hoe je dat zonnetje nou precies maakt, of lukte het niet? Hier zit ie in hoor! Als extraatje 😉
Verder allerlei presets die je kunt linken aan het seizoen. Een preset die groene blaadjes wat roder maakt, twee koele presets waarvan je het spontaan koud krijgt en heerlijke warme presets voor de lente en de zomer!

Bekijk en/of koop deze collectie hier!

Sample collectie – €1,50

Twijfel je nou heel erg, wil je het allemaal eerst even testen? Koop dan de Sample collectie, die 1 preset van elk pakket bevat!

Bekijk en/of koop deze collectie hier!

Ultimate collectie – €50,-

Denk je, joh, ik wil ze allemaal?! Dan kan dat hoor! Ik heb een voordelig pakket voor je waar álle presets, inclusief het zonnetje inzitten! En dan natuurlijk wel voordelig, je bespaart bijna €20,-!

Koop deze collectie hier!

______

Ik ben ontzettend benieuwd wat jullie ervan vinden! Ik vond het weer heel leerzaam en leuk om dit op te zetten en kan niet wachten om te zien hoe dit gaat aflopen. Alle feedback is welkom!

 

10 december 2015

RELATED POSTS

9 Comments

 1. Beantwoorden

  Sanne

  7 december 2015

  Wauw! Wat zijn ze gaaf! Binnenkort ga ik zeker de Dreams collectie aanschaffen.. En misschien nog wel meer haha. Super fijn dat je dit met ons deelt, mooi gevarieerd assortiment en de prijzen vallen echt reuze mee. Goed idee ook om een sample collectie te doen! Veel succes ermee!

 2. Beantwoorden

  Miranda

  7 december 2015

  Jammer dat betaling alleen via paypal is. Dat heb ik niet. Kan ik met ideal betalen? Je zou ook aan Mark de Rooij Fotografie kunnen vragen of het via hun site verkocht kan worden. Ze verkopen wel meer producten van andere fotografen

  • Beantwoorden

   Marit

   7 december 2015

   Het kan helaas niet met iDEAL. iDEAL implementeren is ontzettend duur en dat kan ik helaas niet betalen.
   Ik wil het ook graag in eigen beheer houden dus ik wil het niet via een ander platform verkopen 🙂

 3. Beantwoorden

  Jessica

  7 december 2015

  Onwijs leuk Marit! Echt heel gaaf gedaan, ik ben fan 🙂 Heel erg leuk dat je ze met ons deelt, en ook voor een mooie prijs! Ik ga ze uitproberen!
  Ik had ook geen Paypal account, maar heb er eentje aangemaakt en dat is zo gebeurd hoor 😉
  Veel succes ermee!

 4. Beantwoorden

  Ellen

  8 december 2015

  Erg mooi! Als de paypalrekening is geactiveerd, schaf ik het aan (nog 1 a 2 dagen wachten helaas…)
  Ik zag dat er alleen wat foutjes in de benamingen zitten. Bij de Black & Whites collectie laatste 2 voorbeelden. En de Sample collectie komt de bovenste opsomming niet overeen met wat er onder aan voorbeelden staat.

 5. Beantwoorden

  Sila

  19 december 2015

  Als ik de LR PRESET COLLECTION koop, en ik krijg een nieuwe computer met een ander Adobe account. Kan ik ze dan daar ook op installeren ? Of kan dat maar 1 keer met die documenten.

  • Beantwoorden

   Marit

   19 december 2015

   Dat kan zo vaak je wil! Je download de bestanden en die behoud je voor altijd. Dus die kun je gewoon opnieuw installeren!

 6. Beantwoorden

  Sabrina

  11 oktober 2016

  Wat een mooie pakketten!
  Hoe krijg ik ze op lightroom?
  Heb er 1 aangeschaft maar nu… 🙂

LEAVE A COMMENT