• No Products in the Cart

Filmpje: Maskers in Photoshop

23 maart 2015

RELATED POSTS

10 Comments

 1. Beantwoorden

  Leonie

  19 maart 2015

  Bedankt voor het filmpje! Ik werkte wel met maskers, maar ik gebruikte daarbij altijd de gum ipv de brush. En ik wist ook niet dat je kon kiezen voor bijv. omkeren. Heel handig! Ik ga het binnenkort zeker toepassen en ik weet bijna zeker dat ik alles dan sneller kan bewerken

 2. Beantwoorden

  Juudith

  2 april 2015

  Handig artikel! Op school heb ik het masker verhaal wel gehad, en ik pas het ook wel toe, maar dit is wel even een goeie opfrisser!

 3. Beantwoorden

  Sabine

  16 april 2015

  Wat een leuke blog heb je! Je legt echt heel fijn uit in het filmpje. Leuk ook dat jij ook communicatie & multimedia design studeert (ik ben een jaar geleden afgestudeerd). Ik ben je gaan volgen! 🙂

  • Beantwoorden

   admin

   17 april 2015

   Dankjewel, super leuk! Jep, zit in mijn tweede jaar en loop nu stage. Leuk dat we allebei in de fotografie-richting zitten 😀

 4. Beantwoorden

  Anne

  8 juni 2015

  Wat een handig filmpje!

  Ik heb alleen een klein probleempje.. 😉 ik heb geen photoshop en werk dus nu met pixlr, de editor hiervan. Zie pixlr.com/editor. (Een handig iets voor mensen die geen photoshop hebben!)
  Daar werkt het meeste net iets anders dan in photoshop. Meestal kom ik er wel uit, of kom ik tot de ontdekking dat kleine dingen gewoon net niet kunnen, maar maskers in pixlr? Geen flauw idee hoe het werkt! Weet jij daar iets vanaf? Zou jij iets kunnen uitleggen hierover misschien?

  Je hebt een leuke site, ik kijk er momenteel een paar keer per dag op om te zien of je een nieuwe post hebt! Ik leer zoveel van jou, en je hebt een prachtige sfeer in je foto’s. Je bent wat dat betreft echt een voorbeeld voor me!

  Ik hoop dat je hier misschien een tutorial over kan maken. Ik zag dat er maskers waren, maar verder kwam ik echt niet..

  Bij voorbaat mijn grote dank!

  • Beantwoorden

   admin

   8 juni 2015

   Hoihoi,
   Ik ken Pixlr niet echt heel goed. Ik heb er even naar gekeken en maskers kunnen wel, er staat een maskericoontje in het lagenpalet. Alleen werkt het heel erg anders. Er komt bij aanpassingslagen als curven etc geen masker of uberhaupt nieuwe laag. Daardoor kun je de bewerking niet op geselecteerde delen toepassen maar alleen op de hele foto. Dat is het enige wat ik zo kon vinden.
   Dus ik heb helaas verder geen idee, sorry!

   • Beantwoorden

    Anne

    8 juni 2015

    Helaas. Heel erg bedankt voor de moeite!

 5. Beantwoorden

  Ine Tesser

  24 juni 2015

  In de roos! Perfecte uitleg – ik gebruik voortaan maskers!
  Bedankt!

  • Beantwoorden

   admin

   24 juni 2015

   Super leuk om te horen, dankjewel! 😀

 6. Beantwoorden

  Leon

  19 mei 2016

  Leerzame site,dank je wel!

LEAVE A COMMENT