• No Products in the Cart

Mijn leven backstage Zweden: Mei

Leven backstage

En poef, toen was dit grote avontuur ineens al voorbij.. Ik heb deze maand wel echt op en top genoten van mijn exchange ervaring, en kan echt zeggen dat ik alles eruit heb gehaald wat ik er in zit. Mei 2016 was een maand om nooit te vergeten, kijk mee!
plog1

1. Een nieuwe week! We gaan al bijna meerdere tripjes maken, maar we mogen magazine project niet vergeten. We moeten namelijk de cover nog schieten! Er komt een taart op de cover, dus deze eten we met alle modellen gezellig op na afloop. 2. Ik werk samen met dit leuke kind, Lyanne! 3. Nog een paar daagjes hard werken aan het magazine.. 4. En dan mogen we de huurauto gaan ophalen voor een hele gave trip de natuur in!

plog2

1. Lyanne’s vriendinnen zijn op bezoek in Sundsvall, dus ik ga met hun mee. Zo zijn we dus met een groepje van 4 op kampeertocht! 2. ‘s Avonds hakken we hout voor ons kampvuurtje, helemaal back to nature, haha. 3. Een betere kampeerspot bestaat er toch niet? Gewoon aan de Baltische Zee! 4. De volgende dag vervolgen we onze tocht en beklimmen we de klif, die ons een prachtig uitzicht geeft.

plog3

1. We kunnen 2 dagen bijkomen van ons kampeeravontuur voor we onze koffer weer mogen pakken, dit keer voor het songfestival met aansluitend onze cruise naar de Baltische Zee. 2. Omdat het lang niet uitverkocht was kregen we een gigantische upgrade, waardoor we echt top plaatsen hadden. En Nederland was door natuurlijk, dus we hebben een gigantisch leuke avond gehad! 3. De volgende dag mochten we de boot op in Stockholm, die ons naar Helsinki zou brengen. 4. Dit was onze prachtige hut.

plog4

1. Helsinkiiiii! De stad viel ons een klein beetje tegen, het is een beetje Sundsvall-niveau. Mooi en leuk, maar je hebt het na een middagje wel gezien. De ‘skyline’ is wel echt heel erg mooi! 2. En ze hebben en prachtige kerk. 3. De cruise ging super snel, want een dag later werden we alweer wakker in St. Petersburg! Best wel een ervaring om in Rusland te zijn. Het is toch duidelijk wel een ‘ander’ soort land dan we gewend zijn. Alleen de douane al, ze lijken je eigenlijk niet binnen willen laten.. 4. Voordeel van telkens op zee zitten, elke avond een mooie zonsondergang!

plog5

1. We genoten heel decadent in de hop-on-hop-off bus. En het was super lekker weer! 2. Een klein beetje Nederland in Rusland, met al die tulpen. 3. De Hermitage, toch wel het mooiste gebouw van heel St. Petersburg. Het museum is prachtig! 4. Ook maakten we een wandelingetje door de Summer Gardens, en toen voelde het inderdaad wel echt als zomer!

plog6

1. En toen kwamen we weer thuis. De allerlaatste keer dat we ‘thuis komen’ in Sundsvall! De volgende keer is thuis gewoon ineens weer écht thuis.. 2. Nog even keihard werken aan het magazine, en dan.. 3. Is het af!! Yes! We zijn echt super trots op wat we gemaakt hebben en we hebben er dus ook lekker op geproost, de leraren hadden zelfs taart voor ons gemaakt! 4. Dit is hem geworden! Je kunt het hele magazine hier bekijken: https://issuu.com/marritcnossen/docs/exchangemagazine/1

plog7

1. De laatste keer dit uitzicht van ons lokaal.. De mooie campus! 2. De filmploeg was ook klaar, dus we hadden een heuse premiere mét rode loper, waar ik fotograaf was. 3. Als afsluiter van het jaar gingen we naar de Medelpaddeln! Een botenrace 4. Een paar dappere mensen uit onze groep deden ook mee!

plog8

1. In de laatste 4 dagen die we nog hadden wilden we nog graag alles doen wat we nog op het lijstje hadden staan. Dat was onder andere rijden op echte IJslanders! 2. De rit was echt geweldig, we hebben anderhalf uur gereden, mochten in principe doen wat we wilden. 3. Met spierpijn in ons hele lijf gingen we nog een dag actief doen, we zijn gaan kajakken! 4. We hadden een prachtig uitzicht over het water!

Nu ik dit schrijf heb ik nog 3 dagen te gaan in Sundsvall die vol zijn gepland met feestjes, opruimen, inpakken en dingen regelen. Als jullie dit lezen ben ik onderweg, op weg naar Nederland, op weg naar huis! Alles is gewoon al weer afgelopen. Heel gek om te bedenken, maar de volgende ‘mijn leven backstage’ is gewoon weer in Nederland! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mee te kijken met alles wat ik hier in Zweden heb gedaan!

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT