• No Products in the Cart

Mijn leven backstage: September

Mijn leven backstage

De eerste maand school na de vakantie is alweer omgevlogen. Mijn ouders waren op vakantie, ik zette zomaar mijn tattoo, ik deed weer veel leuke dingen en had een fotoshoot waar ik binnenkort pas iets over mag vertellen/laten zien!

1
1. De eerste week van September ga ik met vriendin Leonie naar de Open Studio Dagen in Hilversum! Hier deed ik ineens mee aan een live verkeerstest op de radio. Kan gewoon. 2. Mijn ouders waren op vakantie dus nodigden mijn opa en oma mij en mijn broertje uit om pannenkoeken te komen eten. Compleet met rummikub na afloop. 3. Mijn rijbewijs was ik kwijt geraakt dus even een nieuwe ophalen. Tip: raak je rijbewijs niet kwijt. Het is duur. 4. Uit lunchen met Ferdi bij het meest geniale restaurant ooit: Je kunt hier meerdere lunchgerechten op een bord bestellen. Halleluja!

2
1. Mijn aller eerste logo opdracht! Spanneeeeend. 2. Een perfecte dag zo tussen de regenachtige dagen door. Dit is echt mijn lievelingsweer, blauwe lucht, zonnetje, en NET warm genoeg om zonder jas te zitten. 3. We zijn verhuisd met onze school naar een verschrikkelijk gebouw, maar het zit wel tegenover Artis. Dus na school heb ik met Ferdi even een rondje door Artis gedaan, voor maar 3 euro! 4. EN IK HEB EEN FIETS! In Amsterdam. Ik voelde me ontzettend cool als dorpsmeisje manoeuvrerend tussen alle toeristen in het centrum.

3
1. Gina gaat verhuizen! Dus waarschijnlijk een van de laatste keren dat ik poep sta te scheppen, want op de nieuwe stal hoeven we niets meer te doen. Echt fijn met de winter in het vooruitzicht. 2. Ik geef een workshop in Hoorn en ik sta in de file terwijl ik heel nodig moet plassen. Ellende. 3. School is weer begonnen dus het leren ook, helaas. 4. Liefde voor deze sjaal <3 Van de Primark, voor de geïnteresseerden. Kost niks.

4
1. En weer eens een fotoshoot! In het bos terwijl het een beetje regende. Maar dat mocht de pret niet drukken. 2. Een onwijs mooie lucht boven het paardenweitje! 3. En ik gaf weer een workshop, met dit super knappe modelletje! 4. Ik ben een nieuw video project begonnen dat eind dit jaar af moet zijn, dus ik mag weer heerlijk voor de camera en uren naar mijn eigen hoofd kijken en naar mijn stem luisteren. Het begint eindelijk een beetje te wennen.

5
1. Ik ging langs de tattooshop in Haarlem voor wat informatie en ineens was ik over 5 minuten aan de beurt. HELP?! 2. En hij stond. Ik wilde er al heel lang een en mijn ontwerpen werden steeds definitiever. Dit is hem geworden! Er staat ‘no fear’ in spiegelbeeld. Het gaat over dat je dingen uit je comfortzone moet doen, hoe eng het ook lijkt, en dat je je niet moet laten leiden door je angsten. 3. Langs mijn oma het in verzorgingstehuis als mijn ouders net weer thuis zijn. 4. En om bij te komen van mijn eerste 3 weekjes school heb ik met Ferdi een zwem/saunadagje, en ‘s avonds lekker Grieks uiteten. In een restaurant dat we volledig voor onszelf hebben! Ze houden niet van uiteten op de woensdagavond in Assen.

6
1. Bioscoop tijd! Ik ga naar de Scorch Trails en twee dingen worden duidelijk. 1 – de regisseur van deze film mag nooit meer een boek verfilmen, en 2 – ga nooit voorin en aan de zijkant zitten bij een 3D film. 2. Op school geven we een design workshop aan kindjes van de basisschool, super leuk en er komen hele interessante ideeën uit! 3. Nog een avondje uit, naar Woe en Van der Laan als cabaret duo! 4. Ik gaf een workshop in Utrecht en liep langs deze rode loper, waar die avond de premiere van de Bodyguard plaats zou vinden. Koffietijd en Shownieuws stonden al klaar.

En dat was September alweer! Oktober wordt ook weer een leuke maand vol met workshops, dagjes uit, en ik vertrek alweer voor een reisje, naar New York!!

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Beantwoorden

  Charlotte

  1 oktober 2015

  Ten eerste, tof dat je een tattoo heb laten zetten!! Ten tweede, super leuk dat je bij van der Laan en Woe bent geweest, wat vond je van de voorstelling? Nog steeds bijzonder dat ik hun persfoto’s heb mogen maken.

  Groetjes Charlotte

  • Beantwoorden

   admin

   1 oktober 2015

   Ja onwijs leuk! Hele leuke situaties uit de werkelijkheid gehaald, heb echt gelachen 😀

 2. Beantwoorden

  Astrid

  1 oktober 2015

  Zeker voor herhaling vatbaar, de workshop in Utrecht!
  Was er aan toe… nu nog een fatsoenlijke Macbook erbij en ik kan gaan gassen haha!!
  Dank je

LEAVE A COMMENT