• No Products in the Cart

Mijn leven backstage: Oktober

leven backstageOktober was even een wat minder leuke maand. Ik had het heel erg druk en liep een beetje tegen mijn eigen grenzen aan. Hierdoor heb ik veel thuis gezeten en weinig gewerkt. Ik heb dus ook maar weinig foto’s van deze maand. Wél ging ik naar New York!
1

1. Het voordeel aan dat het soms nog donker is ‘s morgens is dat je soms fietst tijdens zonsopgang! 2. Ik stond vroeg op om met Gina een ritje te maken in ons nieuwe duingebied. We kwamen deze koe tegen! Hier had Gina hem nog niet gezien. Twee seconden later wel en vloog ze met 4 benen in de lucht van schrik, haha. 3. Lol tijdens het instellen van de camera voor een filmproject. 4. Ik gaf een fotografie workshop met dit lieve modelletje!

2

1. Het bed hebben we geheel in herfst-style met lichtjes versierd! Staat meteen gezellig en knus 🙂 2. Een hele dag hard werken voor de vakantie. Als ik weg ga moet ik altijd vooruit werken wat school betreft, maar ook met fotografie opdrachten, mails en mijn blog. Het was op dit moment dat het me allemaal een beetje veel werd. Ik heb het de laatste tijd drukker gehad dan goed voor me is en ga dus even een paar stappen terug doen met bepaalde dingen. Gezondheid gaat nu even voor! Jullie zullen er hopelijk niet al te veel van merken 😉 3. Ik maakte een fijne wandeling door het bos en ging weer eens ‘zonder opdracht’ met mijn camera op pad. 4. En toen was het tijd voor New York! Niet per se de bestemming die ik nu nodig had qua stress, maar wel ontzettend gaaf!

3

1. Rockefeller center in herfstkleuren! Super mooi, in New York zijn ze echt veel bezig met dat soort decoraties. 2. De gebouwen weerspiegelden prachtig in The Lake in Central Park. 3. Fietsen door New York! Super leuk, zeker een aanrader! 4. En op de laatste dag zijn we nog even een ochtend het Natural Museum of History ingedoken!

En dat was deze plog alweer. Sorry dat hij wat korter is, maar ik was deze maand even mijn hoofd aan het leegmaken en foto’s maken schoot er een beetje bij in!

Volgende maand is weer een redelijk ‘rustige’ maand zonder al te veel bijzondere dingen. Ik geef workshops en heb een shoot, en verder kan ik het hopelijk rustig aan doen. Tot volgende maand!

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Beantwoorden

  Susanne

  29 oktober 2015

  Wat een prachtige foto’s uit New York, krijg helemaal zin om zelf te gaan!

 2. Beantwoorden

  Yvonne - Incanto Images Fotografie

  29 oktober 2015

  Soms is er een tijd en dan moet je even aan je zelf denken. Een tripje New York komt dan goed op je pad..super mooi in de herfst.

  Groetjes Von

 3. Beantwoorden

  Esther

  30 oktober 2015

  Leuk zo’n overzicht en wat een mooie foto’s! Ik zag een tekentablet liggen. Welke maat gebruik jij? Pas goed op jezelf, hopelijk voel je je snel weer beter.

LEAVE A COMMENT