• No Products in the Cart

Mijn leven backstage: November

voording
Ik kreeg een aantal berichtjes of een soort fotodagboekje van mijn maand misschien een leuk idee was voor op mijn blog. Veel bloggers houden zo’n photo blog bij, dus ik wil het best eens proberen! De hele maand November heb ik foto’s gemaakt van de dingen die ik heb gedaan! Ik hoor wel van jullie wat jullie ervan vinden en of het voor herhaling vatbaar is 🙂 November was in elk geval ontzettend druk maar heel erg leuk!

collage1

1. November begon erg leuk, met een loveshoot in Heusden! Prachtig weer, toen nog wel, en het was een ontzettend gezellige dag.  2. Op de terug weg was het drama met het OV, er reed niks meer vanaf Amsterdam naar Haarlem. Dit zorgde ervoor dat ik pas om 7 uur ‘s avonds eindelijk een trein te pakken had en pas om half 8 thuis was.. Meh. 3. De volgende dag weer vroeg in de volgende trein, ik ga een combi workshop in Amersfoort! En de kerstverlichting hangt weer op Amsterdam Centraal, gezellig. 4. Op de lange heen- en terug reis heb ik gewerkt, want die donderdag had ik een tentamen content strategieën.

1 t/m 4: Ik was in Eden om het lookbook voor sieraden webshop LASTJUNE te fotograferen! Een super gezellige dag! De resultaten zijn intussen al online te zien 🙂

collage3

1. Zo zag het er backstage uit bij de shoot voor het lookbook. Dat heb je met alleen maar meiden.. 😉 2. De dag erna weer een combinatie workshop, in Soest dit keer! Gelukkig had ik nu de auto, dan is het maar een uurtje reizen. 3. Ene meneer Sax is 100 jaar geleden gestorven, ofzoiets. Dus op Amsterdam Centraal deelden ze taart uit! Dat sla ik niet af. 4. School, school, school, want het hele weekend had ik niks kunnen doen.

collage4

1. Ik maak een tutorial over de LASTJUNE shoot! 2. ‘s Avonds heb ik een afspraak met een professionele fotografe om wat leuke dingen te bespreken. 3. Bewerken! 4. En heel veel mailtjes en berichtjes beantwoorden.

collage5

1. Duh. Nog 6 maanden tot IJsland! 2. Uitzicht uit school, so pretteh. 3. We hadden een hele week een straat fotografie workshop! Super gezellig samen met Denise uit m’n klas. 4. Fotograferen in Amsterdam Zuid, ik doe kunstig.

collage6

1. Super mooie ochtend! Helaas heb ik alleen mijn mobiel om te fotograferen. 2. Ik ben te vroeg bij dansen. Ik dans al 14 jaar! 3. Oeps. Ik kocht een 6D. Nu is mijn foto familie nog mooier! 4. En ik maakte een heerlijk buitenritje in het bos dat bij ons ook eindelijk een beetje rood begint te worden.

collage7

1. Uit eten met vriendin Anne want.. 2. Anne fotografeert 2 make-up workshops van internationaal visagist Paddy McGurgan en ik mag mee! 3 & 4: Ik word extreem opgemaakt a la the Kardashians.

1. Ik heb een fotomeeting ergens in de bossen bij Soest! En het is prachtig weer. 2. Kijk nou toch.. De modellen waren ontzettend schattig! 3. Een backstage foto van mij door Jikke Patist.  4. Ik ga weer op pad voor een combi workshop die ik geef in Lage Vuursche!

collage9

1. Nog een keer uit eten want die avond mag ik naar de persopening van het Amsterdam Light Festival, en ik neem Anne mee als assistent. 2. Jaja, dan word het wel officieel. 3. Die kou van de laatste tijd is vreselijk, maar wel heel mooi! 4. De eerste foto’s bewerkt, super gaaf gezicht zo met die bewegende boten!

Dat was mijn maand in foto’s! Laat maar weten of jullie het leuk vinden om dit vaker te zien 🙂

RELATED POSTS

0 Comments

 1. Beantwoorden

  yvettebaur

  2 december 2014

  Leuk Marit! Heel leuk om te lezen!

 2. Beantwoorden

  Paulien

  2 december 2014

  Leuke nieuwe rubriek! 🙂

 3. Beantwoorden

  Laure

  2 december 2014

  Dit is echt super leuk om te lezen! Moet je zeker meer doen! 😀

 4. Beantwoorden

  Juudith

  14 december 2014

  Super leuk dat je dit ook doet! ik zeg voor herhaling vatbaar!

LEAVE A COMMENT