• No Products in the Cart

Mijn leven backstage: November

leven backstage
November was een drukke maand, die heel erg naar begon. Mijn oma overleed na een kort ziekbed. Gelukkig deed ik ook veel leuke dingen en pakte ik werk weer op nadat vorige maand niet zo lekker ging. Daarnaast heb ik mijn gehele maand besteed aan het stressen en het vinden van een appartement in Zweden!

Schermafbeelding 2015-11-30 om 15.00.41

1. Ik nam de laatste filmpjes op voor mijn cursus bij Photofacts. 2. En omdat ik toch al al mijn spullen beneden had staan, nam ik ook meteen een ‘whats in my bag’ op, wat Sumo ontzettend interessant vond! 3. Daarna overleed mijn lieve oma. De hele week heb ik geen foto’s gemaakt en waren we vooral bezig met alles regelen en een plekje te geven. Een leeg en zwart weekje van November. 4. Gelukkig was mijn vriend daar voor mij en hebben we fijn gewandeld.

Schermafbeelding 2015-11-30 om 15.01.29

1. En toen was het ineens volop herfst! Overal blaadjes en alles knalrood. 2. Weer eens een paardenshoot. De blaadjes waren hier dan weer niet zo rood, dus er moest wel een beetje Photoshop aan te pas komen. 3. WOOHOO ik heb een iPhone. Eindelijk synchroniseert mijn agenda met mijn telefoon en i love it. 4. Ja helaas was hij wel kapot. Sensoren die het niet deden en de batterij liep leeg na amper 2 uur. Gelukkig kreeg ik meteen een nieuwe bij Apple.

Schermafbeelding 2015-11-30 om 15.02.07

1. zijn cursus bij Photofacts staat eindelijk live, na heel hard werken. 2. Ik las dat je kiwi’s ook met schil kon eten, dus dat moest ik proberen. De uitslag: het kan inderdaad. Maar echt lekker, neh. 3. Ik ging langs bij Cameraland om mijn vlagcamera naar Canon te laten opsturen, want de batterij doet het niet goed. En ik moet natuurlijk wel kunnen vloggen in Zweden! 4. We kregen een kamertje toegewezen in Zweden waar we absoluut niet gelukkig mee waren, in een wijk waar veel problemen zijn met vluchtelingen. Dat werd dus zoeken naar een eigen appartement, maar omdat alles vol zit vanwege de vluchtingen, is dat zo makkelijk nog niet..

Schermafbeelding 2015-11-30 om 15.02.41

1. Ik gaf weer een workshop in ‘mijn’ bos en schoot wat plaatjes mee. 2. Suuuuuper lief, dit krijg ik gewoon van het model! Hij is in 1 dag op gegaan. 3. Rode nagellak struggles. Waarom altijd alleen met rood?! 4. Mijn vriend heeft me voor mijn verjaardag een knuffel gegeven die in de magnetron kan, en die begint nu steeds vaker van pas te komen. Heeeerlijk warm slapen.

Schermafbeelding 2015-11-30 om 15.03.29

1. Ik gaf een workshop in Utrecht en ik zag het vernieuwde station. Super mooi geworden! 2. Het was tijd voor het laatste deel van de Hunger Games, en nou, hij viel me niet tegen! Ik vond hem goed verfilmd, eindelijk weer eens een film die het boek aanhoud en er geen potje van maakt (Maze Runner, kuch, Divergent). 3. Mijn vriend en ik gingen samen naar het natuurpark van Lelystad, en OEH het is een aanrader. Diertjes everywhere om te fotograferen! 4. Hij nam me ‘s avonds als verassing mee uit eten naar een sushi restaurant waar ik leerde fatsoenlijk met stokjes te eten.

Schermafbeelding 2015-11-30 om 15.11.03

1. Samen met mijn moeder ging ik naar de voorstelling ‘Sophie’ in het De La Mar. Een prachtige voorstelling, echt een aanrader. Grappig, verdrietig, ontroerend en vooral heel erg herkenbaar. 2. Heel vroeg op om naar de school van mijn vriend te gaan voor het Sinterklaasfeest dat daar georganiseerd werd. Hij moest het evenement evalueren en ik ging mee voor de gezelligheid. 3. Ik ben hard bezig met de preset pakketten, het gaat al snel! Ik hoop ze rond januari online te hebben! 4. En naast dit alles moesten er ook gewoon tentamens geleerd worden, helaas.

Dat was november alweer! We hebben inmiddels oog op een appartementje in Zweden, dus als het contract getekend is kunnen we dat hoofdstukje eindelijk afronden. Dan sinterklaas, kerst, nieuwjaar, en dan vertrek ik alweer! De tijd gaat super snel..

30 november 2015

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT