• No Products in the Cart

Mijn leven backstage: Mei

In Mei was ik veel aan het werk bij mijn stage bureau, was ik helaas ook een aantal keer ziek, was ik veel aan het fotograferen en begonnen de echte voorbereidingen voor IJsland!
1. Voor Joolz zette ik een limited wagen op de foto, dus ik ging even naar buiten. Omdat ik een telelens heb moest ik een meter of 20 van de wagen af staan, en dus stond er zomaar een lege wagen op het randje van de gracht midden in Amsterdam, helemaal alleen. Ik werd veel aangekeken zal ik je zeggen, haha. 2. Het resultaat! 3. Ik heb helaas bijna geen tijd voor Gina op het moment, maar als goedmakertje gaf ik haar weer eens een massage. Wordt altijd gewaardeerd. 4. Mijn bergschoenen moesten getest worden voor IJsland! Helaas bleken ze te klein en moesten er dus nieuwe komen.

1. Met alle nieuwe collega’s van Joolz kregen we een team uitje, dus we gingen op de fiets door Amsterdam naar een kookworkshop. Onderweg spotte ik nog even Manuel Broekman. 2. Het resultaat van al onze kookkunsten!  3. Ik gaf een workshop in Den Haag en kwam weer eens op een ‘echte’ stal. Super leuk om weer eens rond te lopen daar, Gina staat bij een particulier op een weitje dus ik kom vrijwel nooit meer op stallen. 4. We hebben kuikentjes bij Gina in het schuurtje!

1. Een fotoshoot met haflinger Melanie in Beeckesteijn. 2. Het resultaat, ze was echt ontzettend braaf! 3. Toen werd ik ziek bij mijn vriend dus moest ik het een en ander afzeggen. Ik moest op een gegeven moment toch naar huis en toen was er stroomstoring én seinstoring. 3 kwartier heb ik op het station gestaan en daarna duurde het nog een hele tijd voor ik thuis was. Geen leuke dag dus. 4. Als oppeppertje mocht ik van mezelf wel een chocolade reep op het station kopen. Dat maakte het ietsjes minder erg, haha.

1. Ik mocht mee naar de shoot van de nieuwe collectie van Joolz! Super leuk om  mee te maken, de locatie was het EYE film museum in Amsterdam. 2. Een plaatje achter de schermen. 3. Daarna moesten de wagens weer terug naar het kantoor dat midden in het centrum ligt, dus ik ging gezellig op pad met een lege kinderwagen, over het station en met de metro. Ik kon mijn lachen af en toe echt niet inhouden, haha. Mensen draaiden af en toe hun nek om om te kijken. 4. Iceland shopping spree! Ik heb een broek gekocht, nieuwe bergschoenen, een fleece en een jas.

1. Mijn fotomeeting ging dit keer gelukkig door, kids met hun ouders in Beeckesteijn. Vrijwel alles liep goed gelukkig! 2. Een super schattig plaatje wat ik schoot.  3. Hoorcolleges live kijken vanuit bed, gotta love technology. 4. Samen met mijn vriend ging ik naar Project T in de bios. Hij vond hem verschrikkelijk en ik vond hem best heel vermakelijk.

1. Ik ging nog een keer naar de film de dag erna, met een vriendin van school! Ik poseerde ook meteen even als spion. Ik had zo in de film gekund, vind je ook niet? Ik blend perfect in.  2. We gingen naar Pitch Perfect 2 en ik vond hem echt super leuk! De rest van de avond gebruikten we om alles voor Parijs te bespreken, want dat is ook al over 2 maanden! 3. Ook ging ik naar een lezing/college van Andre Kuipers in Caprera. Een openlucht theater en combinatie met regen zorgt voor honderden mensen in regencapejes haha. Het college was wel echt onwijs gaaf, zeker een aanrader! 4. En toen in het laatste weekend van Mei hadden we onze info-dag voor IJsland in Nijmegen! We konden helaas niet met de hele groep omdat sommigen andere verplichtingen hadden, en 1 van ons komt uit Belgie dus dat was qua afstand niet te doen. Dus ik ging met Richard en Yvette, en het was echt onwijs gaaf. We hebben er echt heel veel zin in!

Dat was mijn maand alweer. Juni wordt mijn laatste stage maand, dus nog even knallen. Ook op school ga ik alles afronden. In juni ben ik ook jarig en heb ik een heel gaaf concert. Dus tot de volgende ‘mijn leven backstage’ 🙂

 

RELATED POSTS

1 Comment

  1. Beantwoorden

    Jennifer

    1 juni 2015

    Ziet er weer leuk uit!

LEAVE A COMMENT