• No Products in the Cart

Mijn leven backstage: Juni

leven backstage juni

Juni is voorbij gevlogen! Ik was jarig, had mijn laatste dag op stage, was leuke dagjes weg met mijn vriend, ging naar een concert en had een hele gave shoot!
11. Een van de laatste dagjes school en ik vier het met een bak sla. Hoera! 2. Op buitenritje met Gina, dat is lang geleden! We komen een pasgeboren kalfje tegen dat gina erg eng vind. 3. In mijn een na laatste stageweek heb ik een hele leuke opdracht, ik mag namelijk een fotoshoot schieten met blogger Shirley van mommytobe en styleguide. Super leuk om zo’n fotoshoot helemaal zelf te mogen doen, als stagiair! Hier zijn we samen met Shirley en de pr-dame onderweg naar het vondelpark. 4. Aan het eind van de dag moet de leenwagen weer terug, dus ik mag weer de tram en metro in met een wagen! Ik raak er bijna aan gewend.. 🙂

21. We hadden een flink feestje bij opa en oma met kreeft.. 2. En kaviaar! Voor het eerst in mijn leven at ik kaviaar, en nou, het is best aardig. Ik vond het het geld dan weer niet waard, geef mij dan maar een pizza. 3. Bellen met de belastingsdienst, jeej. Slechtste website + slechtste service ever. 4. IJsjes eten op het kantoor bij Joolz!31. KIJK DIT LIEVE KIPJE DAN. 2. Labeltjes fotograferen bij Joolz en deze vervolgens op alle tassen photoshoppen. Zo worden collecties in elkaar gezet.. 😉 3. Amsterdam, zo mooi! 4. En lekker buiten in de veranda werken. Eindelijk een beetje zomer.

41. Mijn vriend organiseerde een sportevenement op een school in Zwolle, en ik ging mee om foto’s te maken van die dag. ‘s Middags waren we vrij en gingen we lekker Zwolle in! 2. ‘s Avonds uit eten bij Ingeburgerd, super lekker, maar wel veel. 3. In Almere heerlijk aan het water zitten tot de zon onder gaat.. Het goede leven. 4. En op Amsterdam Centraal deelt Ben en Jerry’s gratis ijs uit!! Best day ever.

51. Ik ben jarig! Hoera, ik word alweer 21. Met een been in het graf. 2. En tot mijn verassing is mijn werkplek versierd op kantoor, super lief! 3. Al mijn cadeautjes. Op mijn stage kreeg ik een vliegennetje voor IJsland, handschoenen waarmee je je camera kunt bedienen, en een abonnement op een reistijdschrift. Echt heel lief! Van mijn ouders kreeg ik de 3 boeken, van mijn broertje een rituals pakketje, en mijn vriend had de week ervoor al een heel lief cadeautje voor me gekocht. Hij verraste me nog wel met een mooie ballon. 4. Mijn vriendin is 3 dagen later dan ik jarig, en die vierde het met een heerlijke high-tea.61. En zo is het alweer tijd voor de jaarlijkse dansvoorstelling! 2. Onze groep op het podium. 3. De laatste dag van stage is aangebroken 🙁 Toch wel een beetje verdrietig dat ik iedereen nu al moet verlaten na zo’n leuke tijd te hebben gehad en zulke gave dingen heb mogen doen. Joolz was een top stage bedrijf, en zeker een aanrader voor alle marketeers en designers! 4. Samen met mijn vriend een dagje Bataviastad, waar het die dag meer op Spookstad leek.71. Het concert van TAYLOR SWIFT! Het was zoo awesome. Super veel kledingwissels, heel gaaf podium, en ze klonk ook echt goed! 2. Oh grapje nog een foto van Bataviastad. Oh well :’) 3. En toen had ik de shoot met Daisy en haar paard Miralda. Hier nog even de finishing touch aan de outfit. 4. Nooit serieus met Daisy, nooit.

Dat was juni alweer, ik heb officieel vakantie! Juli word weer hartstikke leuk. Ik ga met mijn vriend op vakantie naar valkenburg, en IJSLAND!!! Need I say more?

RELATED POSTS

1 Comment

  1. Beantwoorden

    Roshelle

    2 juli 2015

    Jammer dat je laatste stagedag was aangebroken! Joolz lijkt me inderdaad een leuk bedrijf!

LEAVE A COMMENT