• No Products in the Cart

Mijn leven backstage: Juli

leven backstage juli

Juli was leuke, maar ook hele verdrietige maand. Ik deed met mijn vriend een loveshoot op een geweldige locatie, ik had weer leuke shoots om te schieten, maar helaas moest ik ook afscheid nemen van Gina..
Schermafbeelding 2016-07-29 om 17.03.46

1. Ik ben mijn huisstijl ietsjes aan het aanpassen, en ik wilde mijn blogheader al heel erg lang een beetje anders. Alleen was mijn thema het hier niet echt mee eens. Na uren ploeteren en proberen in de HTML en CSS is het me dan gelukt, een mooie nieuwe header die beter bij me past! 2. Ik mocht een heel leuk koppel vastleggen in Velserbeek. 3. Dit schaap kwam ik tegen terwijl ik de locatie aan het verkennen was. Haha. 4. Heel blij met de resultaten!

Schermafbeelding 2016-07-29 om 17.04.21

1. Vakantie! Met mijn vriend gaan we kamperen op Ameland! 2. We staan op het ‘trekkersveldje’. Dit houd in dat er geen vaste plekken zijn en dat je gewoon een stukje duin mag uitzoeken. De konijntjes hoppen om ons heen! 3. Op de eerste dag is het super mooi weer dus we wandelen naar de zee om daar lekker te eten en pootje te baden. 4. De twee dagen erna is het weer wat minder, en het waait gigantisch, dus we besluiten een elektrische fiets te huren. Aanrader.

Schermafbeelding 2016-07-29 om 17.05.10

1. Als ik thuis kom is mijn fotoboek van IJsland er! Die moest ik ook nog maken, ook al is het al bijna een jaar geleden. 2. Natuurlijk doe ik ook mee aan de Pokemon hype. Inmiddels level 16 en team rood!  3. Whoeeeei, eindelijk is het zover, de loveshoot waarbij Raisa Zwart ons gaat vastleggen! We reizen helemaal af naar België omdat we daar een locatie hebben gevonden die echt heel erg gaaf is. 4. Zo blij!! Het was een super gezellige dag en we kunnen niet wachten op de foto’s! (hint: je vind er een paar verderop in deze plog)

Schermafbeelding 2016-07-29 om 17.05.43

1. Ik heb Leonie alweer veel te lang niet gezien dus gaan we samen high-tea-en aan het strand om onze vakantie verhalen uit te wisselen. En halloooo, wat voor een high tea. 2. Ik haal de 1.000 subs op YouTube! Dankjulliewel!  3. Dan breekt er even een minder leuke week aan. We komen met alle verzorgsters van Gina en de eigenares bij elkaar om afscheid te nemen, want Gina zal helaas ingeslapen worden. Op 24-jarige leeftijd is haar lijf dan gewoon echt op, en is het genoeg geweest. Op deze foto geef ik iedereen nog een keer een laatste showtje vrijheidsdressuur. Na meer dan een jaar niet geoefend te hebben kon ze alles nog perfect. 4. Een paar dagen later komt de dierenarts en moet ik echt afscheid nemen. Ik heb Gina 5 jaar lang verzorgd en heb zo veel van haar geleerd. Inmiddels kan ik op alle mooie momenten terug kijken zonder meteen te moeten huilen, maar ik zal haar zeker blijven missen. Het was een bijzonder paard.

Schermafbeelding 2016-07-29 om 17.06.23

1. Gelukkig is er genoeg afleiding. Ik heb weer een fotoshoot, op het strand met het gouden uur dit keer! 2. De week erna gaan mijn vriend en ik allerlei leuke dingen doen. Zo zitten we hier in een bootje, in Giethoorn! Afgeladen vol met toeristen, het leek net de Efteling. Maar toch wel heel erg leuk.  3. We varen ook een stuk door een natuurgebied, waar deze koe besluit om wat af te koelen in het water. 4. Een paar dagen later sta ik ook ineens met een golf-club in mijn handen, want we gaan pitch-en-putten! Nou, het is moeilijker dan je denkt.

Schermafbeelding 2016-07-29 om 17.07.21

Raisa stuurt ons de foto’s door, en oooooh wat zijn ze mooi! We zijn er zó blij mee. Wil je ooit een loveshoot doen, en wil je die niet bij mij (haha), dan raad ik je echt van harte aan om deze bij Raisa te boeken! Je vindt haar website hier: www.raisazwart.nl, en meer foto’s kun je vinden in deze blog:

Beetje obvious, maar bovenstaande foto’s dus allemaal door Raisa Zwart Fotografie.

Schermafbeelding 2016-07-31 om 19.34.59

1. Bij deze mooie plas zette ik 2 hele leuke kindjes en een pony op de foto, zij hadden de gratis portfolio shoot gekregen! 2. Het resultaat, wat een leuke reacties heb ik van jullie ontvangen!  3. Nog een fotoshoot, in een prachtig bos! Dit soort bossen, zelfs met onverharde wegen, heb je hier niet zo veel. 4. Kirsten en Espace zette ik op de foto!

Volgende maand ga ik op reis, en wel naar Sri Lanka! Dus dat word een hele leuke maand.. 😉

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Beantwoorden

  Kleine Prinses

  1 augustus 2016

  prachtige foto’s!

 2. Beantwoorden

  Ton

  2 augustus 2016

  Mooie foto’s, misschien teveel gevraagd of je ze (met de paarden) nog hebt nabewerkt en hoe?

 3. Beantwoorden

  Yvonne - Incanto Images

  8 augustus 2016

  Weer een mooie maand, ondanks het verdriet en afscheid nemen van je lievelings paard. De fotoshoot is leuk geworden, inderdaad een top locatie.

  Veel plezier in Sri Lanka, geniet er van..

  Groetjes Von

LEAVE A COMMENT