• No Products in the Cart

Mijn leven backstage: Januari 2015

Mijn maand backstage

Januari was een saaie, maar hele drukke maand. Ik werkte voornamelijk veel aan school, maakte mijn visitekaartjes, nieuwe flyers etc in de stijl van mijn nieuwe logo, ging voor Zoom.nl naar de vakantie beurs, nam uren aan filmpjes op en ben geschrokken van Gina die ineens gewond was.

1

1. Het jaar begon met een workshop wel heel ver weg, namelijk in Lichtenvoorde-Groenloo! 3 uur reizen voor mij, ik heb Duitsland bijna aangeraakt!  2. Ze hadden daar treinen die er uit zagen als bussen.  3. Terug in het donker. Ik maak altijd een coconnetje voor mezelf in de trein, jas naast me, tafeltjes uitgeklapt, eten en telefoon erop, laptopje op schoot, muziekje aan, en ik vermaak me wel 2 uurtjes! 4. En de reacties op mijn nieuwe logo stromen binnen! Wieeehh ik ben er zo blij mee! En ik heb zo veel complimentjes gehad! Met dank aan Delicae Design 🙂

2

1. Ik gaf een workshop aan Sharon in het bos bij mij om de hoek, Beeckesteijn! Een combinatie workshop, en daar kwam onder andere deze foto uit. 2. Ik ging gezellig met Anne naar de Primark! 3. Lunchen moet ook gebeuren, bij de Easy Wok in Zaandam! 3. En dit is wat ik kocht, 2 blouses, een sportbroek, een sportjasje, een yoga mat, een badjas en een haarborstel.

3

1. Ik ontdekte dat je je folders een afbeelding kon geven! Hoe awesome ziet dit eruit. 2. En naar dansen! Ik deel de auto met mijn broertje dus helaas met de bus deze week.. 3. Ik had een stage sollicitatie gesprek in Amsterdam, en er was eindelijk weer wat blauwe lucht te zien! 4. Ik spotte deze té leuke Olaf trui bij Forever21 <3

4

1. En naar Pilates met mijn nieuwe sportjas, broek en yoga mat! 2. Er komt werkelijk geen eind aan mijn to-do lijst deze maand.. 3&4. Samen met Raisa van Zwart Fotografie naar de vakantie beurs waar Zoom.nl een stand heeft. Wij schrijven allebei voor Zoom.nl en werden uitgenodigd voor een bedankje!

5

1. Ik ging naar de Ikea met mijn vader op nationale-we-gaan-allemaal-naar-de-Ikea-en-nemen-onze-kinderen-en-hond-mee-dag.  2. Ik kocht een tweede kastje. Beetje jammer dat hij ineens kleiner is dan de vorige. 3. Ik kom mijn toekomstige kantoorpand tegen. Nog een M ervoor en ik kan er zo in!  4. Ik geef nog een workshop, weer in het bos hier om de hoek!

6

1. Gina laat ons allemaal ontzettend schrikken door zich aan een haak te stoten. Grote open wond waarvoor de dierenarts flink moest hechten.. Nietjes erin en nu heeft ze een zilver hoofd!. 2. Ik heb weer een stage gesprek, weer in Amsterdam. 3. De app voor fotografen die we voor school moesten bedenken is bijna af! 4. In de Zoom wintergids die ik kreeg op de beurs zie ik meteen een foto van Juliette staan! Super gaaf!

9

1. Tadaaaa, mijn eerste publicatie! Of nouja, qua vormgeving dan. Deze advertentie heb ik ontwerpen voor versmenu.com! 2. Jeej, de tutorial-serie voor Mark De rooij fotografie is af, en komt binnenkort online! Ik hoop volgende week de serie voor Photofacts af te krijgen. 3. SNEEUW! En ik hoef niet eens naar school – wat een timing. Ik ben meteen naar buiten gehobbeld, de fiets gepakt nog half in mijn pyjama, om foto’s te maken. 4. Ik had een hele gezellige avond in Amsterdam bij de Theory Of Everything. Zeker een aanrader 🙂

En dat was januari alweer! Beetje saaie maand, ik weet het. Het was vooral heel veel werken. Volgende maand staan er weer aardig wat workshops op de planning, heb ik nog een family shoot, en GA IK NAAR CURACAO!! Dus de volgende ‘Mijn leven backstage’ gaat er heeel zonnig uitzien 🙂 🙂

29 januari 2015

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Beantwoorden

  Denise

  3 februari 2015

  Leuk artikel! ben benieuwd naar de rest van je artikelen die ik zo nog ff ga lezen 😀

 2. Beantwoorden

  Juudith

  8 februari 2015

  Jeetje die wond! auw! gelukkig dat het gehecht kon worden! haha grappig dat dat pand jou naam heeft! Leuk al die workshops die je geeft!

LEAVE A COMMENT