• No Products in the Cart

Mijn leven backstage: Februari 2015

leven backstage februarikopie

Februari begon koud, met veel werk en wat bioscoop bezoekjes. En toen was het eindelijk tijd voor de eerste reis van het jaar waar ik elke dag met volle teugen van genoten heb, Curacao! Een hele tegenstelling met het begin van de maand.

11. Ik ging met een vriendin van school naar de bios, naar Into The Woods! En we namen genoeg eten mee voor een heel weeshuis. 2. SNEEEEUW! 3. Mijn visitekaartjes kwamen eindelijk binnen! Ik ben er echt heel erg blij mee 🙂 4. Gina geneest super snel, de streep eronder is puur geschoren haar. Kun je nagaan hoe goed het eruit ziet.

21. Er kwamen een hele hoop pakketjes voor me binnen. Ze moesten het met 2 mannen dragen en ze lachten me uit. 2. Dit was in de inhoud! Veel voor school, maar ook mijn GoPro, de stick, geheugenkaartje, een Danbo, en een blogpakketje! 3. Snert Apple. Snert opladers. Snert service. 4. Ik gaf een workshop aan Arianne, en het model was Lotte!

31. Kleurboeken voor volwassenen, jeej! Ik heb er een gekocht ter ontspanning. Het is echt leuk, haha. 2. Gotta love my school. 3. Kijk naar mijn Danbo, super schattig! Ik ga hem meenemen naar Curacao denk ik. 4. Ik neem mijn intro filmpje op voor de filmpjes van Photofacts. Ze kunnen elk moment online komen!

41. Ik ga langs bij vriendin Anne voor een filmpje voor school en we gaan een rondje weg met haar shetlander. Dit is de eerste keer van mijn leven dat ik op een karretje zit. 2. Ik had een familie fotoshoot, super lastig met zoveel mensen maar heel erg leuk! 3. Met valentijnsdag was ik in Artis. Ik liep voor het eerst in echt 5 jaar door een dierentuin zonder mijn camera. Een hele ervaring, haha. 4. Met vriendinnen gingen we naar Fifty Shades Of Grey en gezellig uit eten. Hij was meh.

11. Ik pak mijn fotografie tas in voor Curacao, alles past er NET in! 2. In het vliegtuig! Het is een pittig eind maar ik heb er ZO’N ZIN IN! 3. En dan zijn we ineens in het warme Curacao, waar het altijd 30 graden is, de zon schijnt en je buiten leeft. Zie hier ons balkon tijdens het ontbijt. 4. Met de GoPro meteen zwemmen, en wat is het water ongelooflijk blauw. Het lijkt wel nep!

21. Ook onder water probeer ik de GoPro. En jeetje, ik geloof mijn ogen gewoon niet. Alsof je door het aquarium van Artis zwemt. Gekleurd koraal, honderden visjes, zó ongelooflijk mooi! De koffervisjes (zwart-wit) zijn mijn favoriet, deze zijn nieuwsgierig en komen ook echt naar je toe. 2. Danbo is ook mee naar Curacao! 3. Op dinsdag gaan we naar het onbewoonde eiland, Klein Curacao. Je stapt hier echt een soort reisgids binnen. Helder witte stranden, felblauwe zee, zon aan de hemel, 30 graden, perfectie gewoon. 4. Vanaf ons balkon kun je allerlei vogeltjes zien vliegen, zo ook de kolibrie. Elke ochtend doe ik een poging hem te fotograferen, en uiteindelijk heb ik een aantal geslaagde foto’s!

6

 

1. We maken honderd selfies onder water, gewoon omdat het kan en omdat het leuk is. 2 & 3. Het heerlijke strandleven. Ik ben geen strandmens, ik hou niet van zand. Maar op een of andere manier is op Curacao alles geweldig. Het zand is zachter, witter, minder plakkerig. Het water is warm, je drijft ontzettend goed door het zout dus zwemmen gaat veel makkelijker, en het ziet er gewoon allemaal zo mooi uit. Dus we gaan zo veel mogelijk stranden af om ze allemaal te bekijken. 4. Dan INEENS, een schildpad. Onder me tijdens het snorkelen. Een meter afstand. Ik ben in extase en ik volg hem met de GoPro, een kwartier lang ben ik gefascineerd door dat vliegende beest, het is echt zó ongelooflijk mooi. Je moet dit echt in het echt zien om het te snappen. Hij zwom over koraal, dwars door een school van duizenden vissen. Echt, deze gaat in de top 5 van mooiste dingen van het leven. Ik zwom gewoon met een zeeschildpad!! 4

1. Zo. Mooi. We snorkelen elke dag, ik krijg er gewoon geen genoeg van. 2. Nog een van de allermooiste stranden, Cas Abao. Deze was denk ik samen met Playa Lagun mijn favoriet. 3. Willemstad by night! Dit is de handelskade, bekend van de gekleurde huisjes en de brug. 4. En toen was de week alweer voorbij. Super lekker zo’n warme vakantie, je neemt amper wat mee. Ik heb de hele week zowat in hetzelfde gelopen.

Een fotoverslag van Curacao volgt heel snel! Ik wil ook nog een aftermovie maken met alle filmpjes die ik heb gemaakt (ook onderwater), maar dat moet nog heel even wachten. Hou mijn blog dus in de gaten! 🙂

RELATED POSTS

9 Comments

 1. Beantwoorden

  Kimberley

  2 maart 2015

  Wauw Curacao ziet er zo lekker zomers uit, heerlijk!
  Zie ook dat je met Arduino bezig bent 🙂 leuk! ik mocht met school ook ontdekken want ik er mee kon maken dus wel toevallig dat ik het nu bij je blog tegenkom!

  Ben benieuwd naar de Curacao verslag!

 2. Beantwoorden

  Sara

  2 maart 2015

  Wat tof dat je naar Curacao bent geweest, het ziet er zo mooi uit allemaal! 🙂

 3. Beantwoorden

  Juudith

  2 maart 2015

  Super leuk weer om te zien! Zoo jaloers op je reis! ik wil oooooook!! Yaay voor je Gopro! ik wil er ook nog een!

 4. Beantwoorden

  Bernette

  2 maart 2015

  Wauw wat ziet het er daar ongelooflijk mooi uit!
  En dat koraal, fantastisch! Ja, nou wil ik ook!

  • Beantwoorden

   admin

   2 maart 2015

   Wacht maar op het fotoverslag woensdag, dan boek je zo een ticket, haha.

 5. Beantwoorden

  Evelien

  3 maart 2015

  Wat een mooie foto’s Marit! Ben benieuwd naar je fotoverslag!
  Mag ik vragen waar je Danbo vandaan hebt?! =D
  Ik wil hem ook!

  • Beantwoorden

   admin

   3 maart 2015

   Ik heb hem op eBay gekocht!

 6. Beantwoorden

  Raisa

  4 maart 2015

  Zo waar dat van de zeeschildpad – echt heel bijzonder om daarmee te zwemmen, was dat ook bij Klein Curacao?

LEAVE A COMMENT