• No Products in the Cart

Mijn leven backstage: December

mijn leven backstage december

Jahaaa, dit is de laatste plog van 2015, én de laatste plog vanuit Nederland! Voorlopig dan natuurlijk, want vanaf januari zit ik gewoon 5 maanden in Zweden. Kun je het je voorstellen? Ik niet.
Natuurlijk was er eerst nog december, met Sinterklaas, Kerst, en heel veel andere leuke dingen! Bereid je voor op een hele volle plog 😉
Schermafbeelding 2016-01-01 om 15.15.37

1. Wat een leuke verassing! Valt er zomaar een cadeautje van Photofacts op de mat, een chocolade letter. Dat is altijd welkom, natuurlijk. 2. Ik besluit niet langer meer te wachten en gooi mijn preset pakket online. Super spannend vind ik het, wat zouden jullie er van vinden? Gelukkig word het heel goed ontvangen! 3. Pakjesavooond! 4. En ik krijg ‘Het wetboek voor bloggers’! Die wilde ik graag.

Schermafbeelding 2016-01-01 om 15.16.27

1. Voor een workshop ga ik naar Zwolle, maar het OV zit een beetje tegen. Het eerste deel van de reis rijden er geen treinen, dus ik moet een uur omrijden met allerlei OV bussen. 2. Kom ik eindelijk aan op een treinstation, blijkt er nét een ongeluk gebeurd te zijn en rijd er niets. Ik kon dus gewoon niet komen! Hop, een uur in de bus terug maar weer en een nieuwe afspraak maken. Op dit soort momenten wil ik heel graag een eigen autootje. 3. Ik krijg het wilde idee om een studio shoot van Sumo te maken, zonder studio. Een laken op de grond met Sumo erop, dat moet wel lukken, dacht ik zo. 4. En ja hoor, gaat prima!

nieuw

1. De week erna kon het gelukkig wel door gaan. We deden een klein shootje in het skatepark! 2. Samen met 2 vriendinnetjes gezellig uit eten! Ik nam een tarte tatin als toetje.  3. Moooooie lucht onderweg naar huis! 4. De Ben & Jerry’s winkel was al een tijdje weg uit het station, daarna zat er een stroopwafel winkel, en nu is er een Frozen Yoghurt zaakje! Ik hoop dat ie er nog zit als ik terug kom uit Zweden.

Schermafbeelding 2016-01-01 om 15.17.36

1. Mijn vriend was jarig, dus ik nam hem mee uit eten. We aten Cantonees! 2. Daarna nog een verassing, we gingen samen naar de cabaret voorstelling van Pieter Derks! 3. De kerstboom werd eindelijk opgezet. 4. Ik vond dat ik maar eens wat meer moest leren over Illustrator, en dan vooral het vector-tekenen. Als ik logo’s wil maken moet ik dat wel kunnen. Ik besloot wat YouTube filmpjes te kijken en mijn eerste vector-tekening ooit te maken. Het kostte uren maar ik was trots. Schermafbeelding 2016-01-01 om 15.18.08

1. Het is kerst! We hebben 3x met familie gegeten. Op kerstavond, eerste kerstdag én tweede kerstdag! 2. Omdat mijn vriend moest werken met kerst hebben we vlak voor kerst maar met z’n tweetjes thuis gegourmet. Gewoon op de grill! 3. Kerstontbijtje! 4. Ik heb er een nieuwe hobby bij, hoor! Het vector tekenen beviel me zo goed! Ik vond inpakpapier met schattige pinguïns erop en besloot die na te tekenen met een landschap eromheen.

nieuw2

1. Van de ouders van mijn vriend kreeg ik een sjaal voor kerst. 2. Kijk hoe leuk Almere eruit ziet! 3. Kijjjk! Ik was een echte die-hard Animal Crossing fan tot een paar jaar geleden, en in de Intertoys kwam ik een poppetje tegen. Good old times. 4. Mijn debuut op het witte doek! Een jaar geleden figureerde ik voor deze film (dat kon je zien in deze blog) en ik zit er in hoor!

Schermafbeelding 2016-01-01 om 15.19.28

1. Ik tref Gina aan met een gescheurde deken. Oeps.. 2. Daarna een heeeeerlijke massage, om het goed te maken dat ik al een tijdje niet was geweest. Dat werd gewaardeerd. 3. Samen met mijn vriend wandelen we even door de Noorderplassen. 4. En ik ruim mijn kamer op. Vier tassen vol papier, schoenen, kleding en nog veel meer kan weg!

Schermafbeelding 2016-01-01 om 15.21.04

1. Ik ga een dagje naar Leonie toe, in Egmond. Eerst etennnnn! Ik neem eerst een broodje kroket, daarna nemen we nog nacho’s, en als toetje een cheesecake. Ja we zaten vrij vol daarna.  2. Zo zie ik er dus uit als ik aan het fotograferen ben. Altijd professioneel. 3 & 4. En we zetten haar katten op de foto!

Schermafbeelding 2016-01-01 om 15.23.19

1. Ik oefen vast op wat logo’s.  2. Met mijn vriend naar Amersfoort! En wat is het daar leuuuk! 3. en POEF, ineens het nieuwjaar. Dat was 2015 alweer.. 4. En dat betekend ook dat ik over 8 dagen al vertrek naar Zweden! waaaaah!

Dat zie je dus volgende keer in de plog van Januari. De overzichtjes van januari tot juni zullen allemaal ook een vlog hebben over mijn belevenissen in Zweden!

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT