• No Products in the Cart

Mijn leven backstage: Augustus

Leven backstage

Augustus is voor mijn gevoel echt voorbij gevlogen. Ik ben naar Parijs geweest, en toen ik thuis kwam was het ineens helemaal afgelopen met de vakantie. Er moest weer gewerkt worden! Dat was pittiger dan ik dacht, na bijna 2 maanden vakantie te hebben genomen.
1

1. Een hele leuke verassing bij thuiskomst, Skyr is naar Nederland gekomen!! Hoe toevallig is dat. Dus we hebben meteen even een pot gehaald. 2. Tussen IJsland en Parijs had ik een heerlijke vakantie week bij mijn vriend, en hebben we een scooter gehuurd. We zijn langs Volendam, Monnickendam, Purmerend en meer van die leuke plaatjes daar gecrosst. En het was heerlijk weer! Top dagje. 3. En toen ineens, Parijs! Samen met Leonie van de blog tooyoungtoreign ging ik 5 dagen naar Parijs en Versailles. 4. Het winkelcentrum, LaFayette. Bizar!

2

1. Met je vinger op de eiffeltoren, doen alsof je er tegenaan leunt, het is zo verschrikkelijk slecht dat ik het ook wilde. 2. Yay! 3. Ons eerste paleis! So pretty. 4. En de slaapkamer van Marie Antoinette in Versailles.

3

1 & 2. De prachtige tuinen van Versailles, toen het nog rustig was en je er kon lopen en iets anders kon zien dan hoofden van chinezen en zonneparapluutjes. 3. Oeeeeh, Laduree! Macarons zijn zo fotogeniek. 4. IK KOCHT HEM! Al heel lang wilde ik een Longchamp maar ik vond ze best duur, en ik heb al zo veel tassen. Maar toen stond ik op de Champs Elysees, in een prachtige Longchamp store, verkopers in pak, alles er op en eraan, en de magie trok me over de streep. Dus ik kocht hem 😀

4

1. En toen was het tijd om naar huis te gaan, en het werkende leven weer op te pakken. Dat viel me iets zwaarder dan ik had gedacht. Omdat ik echt bijna 2 maanden niets had gedaan liep ik wat achter op verschillende fronten en heb ik echt een week even hard moeten werken om weer bij te komen. 2. Het uiteten en gebakjes eten is ook weer afgelopen, mijn salade project begint. Ik probeer zo veel mogelijk salade te eten als lunch vanaf nu. 3. Mijn allereerste oefenbruiloft! Ik loop mee met Raisa Zwart. Binnenkort meer 😉 4. Het wedding team, samen met de wedding planners!

5

1. Ik had van de NS nog een ‘tweede naar eerste klas’ kaartje, en ik heb HEERLIJK genoten. Die stoelen, met kussentje, en voetensteuntjes, en ruimte, oh, heerlijk. 2. Ik ging namelijk naar Den Bosch, om Marieke met haar paard op de foto te zetten! 3. Weer een bios-date met Leonie! We gingen naar Paper Towns en zoals gewoonlijk namen we genoeg proviand mee. 4. Uiteten met de danscrew, we eten Grieks! Ik dans dit jaar helaas een jaartje niet mee, dus het was ook een soort afscheid.

6

1. En weer een dinner date, gaat goed met die salades :’) Met fotografie maatje Anne dit keer, we gaan voor Sushi! Ze heeft er een half jaar over gedaan mij aan de sushi te krijgen, en een dag nadat we gegaan zijn lees ik het krantenartikel dat er zo veel bacteriën inzitten. Guess that was the first and last time.. :’) 2. Ik had weer een shoot, met twee super leuke zussen! 3. En ik ging op pad voor een grote shop sessie, die een beetje tegen viel. Een sjaal en twee vestjes die achteraf toch wel heel erg op elkaar leken. Oh well. 4. Als laatste heerlijke vakantie dagje ga ik met mijn vriend naar Utrecht. Ik had een afspraak in utrecht, en hij kwam met het idee daarna lekker de stad in te gaan. Een super leuke afsluiting van de vakantie, die nu helaas echt voorbij is..

Het zal weer wennen worden. Ik heb mijn vriend nu ontzettend vaak gezien, en vanaf nu wordt dat maar weer een dagje per week. Ook heb ik weer een vaste werkdag in de week, elke zondag en vrijdag wordt werken voor mijn fotografie en blog. School is weer begonnen en het is over met de reisjes voor eventjes. Ik ben benieuwd wat September gaat brengen!

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT