• No Products in the Cart

Mijn leven backstage: April

leven backstage april

In April begon mijn stage bij Joolz in Amsterdam, werkte ik hard aan school en begon het fotografie seizoen eindelijk weer!
11. Pasen was het ook nog in April, en we begonnen met een heerlijk paasontbijt samen met mijn opa en oma. 2. ‘s Avonds gingen we gourmetten, waarbij ik weer miljoen stokbroodjes met kruidenboter heb gegeten in plaats van vlees. 3. Omdat de stageperiode op mijn studie bijna begint zien we (klasgenoten) nog maar een keer per week, dus we besloten nog even een gezellig feestje te plannen. 4. We waren bij een jongen uit mijn klas en zijn oven deed het niet. We hadden pizza’s gekocht dus we hebben heel creatief de pizza’s in pannen gebakken. Wat blijkt, dat gaat dus echt 2x zo snel als in de oven. Omdat je hem om moet draaien is hij niet erg aantrekkelijk meer (alles wat erop zat valt eraf en moet je uit de onderste pan schrapen), maar smaakt top!

eigenlijk 21. Ik pak Danbo weer eens uit de kast om wat leuke paasfoto’s te maken voor op Facebook. 2. Onderweg naar mijn tentamen ga ik met een paar jongens uit mijn klas nog even iets eten, en dan wordt het eigenlijk standaard McDonald’s. Ik heb zoals altijd een McKroket en deze keer ook nog een McChicken erbij. 3. Ik ga op weg naar een fashion fotoshoot in Kootwijk, en ik mag in de internationale trein! Met stoelen die naar achter kunnen! En een bar! En voetensteuntjes en kussentjes! Ik vermaak me uitstekend. 4. Een van de foto’s op de meeting. De omstandigheden waren best lastig, felle zon en weinig schaduw, dus ‘s middags zijn we naar het bos verplaatst.

21. Onze prachtige installatie voor het vak Ubicomp, een drinkhouder die alarmpjes geeft als je te lang niet hebt gedronken. 2. Ik ben in het verre Enschede voor de boudoir shoot met Emma! 3. Ze is zo mooooooi. 4. Wie denkt dat modellen op sla leven, heeft het mis. Emma en ik halen voor de lunch gewoon even een bak patat. Ook al moet ze daarna nog in lingerie, kan gewoon.

31. Gina knapt weer langzaam op, en we kunnen weer wat ritjes gaan maken! 2. Op dinsdagavond weer naar Pilates. 3. En op donderdag weer naar mijn lieve vriend! 4. We gaan langs Stichting Aap waar een paar aapjes heel lief buiten zitten. Het is super mooi weer dus we lopen ook nog even lekker door het bos.

41. Toen was het gedaan met de vrijheid van af en toe laat naar school of vroeg thuis. Mijn stage begon! Mijn vriend had me helaas dat weekend aangestoken met verkoudheid/lichte griep dus gewapend met dropjes en een familie verpakking zakdoekjes ging ik op weg. 2. Kijk hoe leuk, ze hadden een bordje klaar staan met mijn foto! ‘Welcome to the Joolz team! Stagiair DTP/Marketing’ staat er. Want ik kon de camera niet stil houden van de zenuwen.  3. Helaas had ik mijn tentamen gefaald 4. In het weekend is mijn vriend er weer en we gaan naar de boerderij. Zo op de foto lijkt er een massamoord te hebben plaatsgevonden maar in het echt lagen ze gewoon lief te slapen.

51. Lenteeeeeee! Eindelijk wordt alles weer groen. Ik zit er al een tijdje op te wachten want vorig jaar was alles veel eerder groen. 2. In Almere kun je vanaf het terras van de v&d op een paar gebouwen uitkijken waar ze gewoon tuinen op het dak hebben. Ziet er zo mooi uit! 3. Bij mijn vriend even bijkomen van de eerste stage weken. 4. En in het weekend weer eens een workshop! Deze super leuke hond stond model.

61. Op stage ben ik de hele dag hard aan het werk. Het is best pittig maar ik heb het er zeker naar mijn zin! 2. Toen het ineens zulk mooi weer was kregen we rond 4 uur allemaal een ijsje op de stoep. 3. Toen had ik de grootste OV-drama dag ooit. Ik kwam vanuit mijn vriend (Almere) om naar huis te gaan. Toen ik op Amsterdam aan kwam bleek dat er werkzaamheden waren op mijn traject en moest ik omrijden naar Haarlem om vanaf daar in zo’n extra NS bus met gordijntjes te rijden. Nou, dat duurde ongeveer 3 kwartier langer dan gepland. Toen ik eindelijk thuis was had ik nog anderhalf uur over voor ik wéér naar Amsterdam moest, want ik ging naar de bios met een vriendin. Ik ging dit keer met de bus naar Haarlem vanwege die werkzaamheden, en daar bleek iemand voor de trein gesprongen te zijn bij Sloterdijk. Wéér met een NS bus waarvan niemand wist hoe laat ze kwamen en ongeveer 80 man die mee moesten. Al met al, ik kwam aan, maar vraag niet hoe. 4. Hier deden we het dus allemaal voor, ik ging naar Insurgent! Ook al was hij totaal anders dan het boek, ik vond hem goed.

1

1. Koningsdag! Ik was met een vriendin in Haarlem, het was een stuk rustiger dan andere jaren leek het wel. 2. ‘s Avonds gingen we uit eten, met een mega bord voor shoarma. 3. En toen een hele leuke meeting, ook al liep hij iets anders dan gepland. We gingen bruiden op de foto zetten! Het was erg zonnig wat het fotograferen lastig maakte, maar zeker een aanvulling voor mijn portfolio! 4. Een van de foto’s 🙂

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Beantwoorden

  Sam

  4 mei 2015

  Ziet eruit als een geslaagde week! Ik vind de bruidsfoto werkelijk prachtig!

 2. Beantwoorden

  Laure

  4 mei 2015

  Heb je fotografieseizoenen? 😮 Wow, daar had ik nog niet van gehoord 😀

  • Beantwoorden

   admin

   4 mei 2015

   Haha nou niet officieel, maar ik merk dat alle boekingen pas in het voorjaar weer beginnen tot ongeveer oktober.

LEAVE A COMMENT