• No Products in the Cart

MHilariusfotografie gaat veranderen in 2015..

Schermafbeelding 2014-12-15 om 16.14.58

Het gaat heel goed met mijn blog en fotografie. Zo goed dat ik het in 2015 wat serieuzer aan wil pakken. Er zijn een aantal onwijs toffe dingen op mijn pad gekomen dit jaar waardoor ik besloten heb dat ik echt serieus verder wil gaan met bloggen. Bij een serieuze blog hoort een serieuze layout, en dat is deze niet echt. Ik heb nu en gratis blog met een gratis layout waar ik weinig aan kan aanpassen en waar ik dan ook niet echt blij mee ben. Het zwart vind ik lelijk en de stijl van mijn logo past ook niet meer bij het werk wat ik nu lever. Dus ik heb wat geld geïnvesteerd en ben bezig met een nieuwe opzet.

Ik wil 1 januari 2015 fris starten met een ‘nieuw’ begin. Wat gaat er veranderen?

 • Ik krijg een nieuwe layout. Een zachtere, rustigere layout die beter bij mijn stijl foto’s past en er professioneler uit ziet.
 • Een nieuwe naam. Nu heten mijn portfoliowebsite en mijn blog allebei ‘mhilariusfotografie’, wat niet zo duidelijk is. Deze blog zal dus een nieuwe naam krijgen!
 • Een nieuw logo. Mijn logo is nu erg strak, wat eigenlijk helemaal niet bij mijn stijl past. De laatste jaren heb ik echt een eigen stijl ontwikkeld en die is in het logo niet echt terug te zien. Samen met een designer ben ik een nieuw logo aan het maken. Ik denk niet dat hij op 1 januari al af is, maar die zal dan iets later komen.

Verder blijft mijn blog nog steeds hetzelfde qua inhoud, foto’s, teksten, alles. Enkel het jasje zal iets aangepast worden! De bedoeling is dat alles op 1 januari 2015 live gaat. Ik wilde het eerst als een verrassing houden, maar mocht er iets mis gaan ofzo dan weten jullie nu waardoor dat komt. Ik weet namelijk niet of alles overzetten in één keer goed gaat, en ook moet ik een redirect regelen vanaf deze blog naar mijn nieuwe blog.
Maar mocht je dus 1 januari met een flinke kater mijn blog opzoeken en ineens op een totaal vreemd uitziende blog komen, weet je nu dat het niet aan het bier van de avond ervoor lag 🙂

Op 1 januari zelf, als alles online gaat horen jullie meer over dit alles. Ik hoop dat jullie het mooi zullen vinden!

Schermafbeelding 2014-12-15 om 16.13.49

 

18 december 2014

RELATED POSTS

0 Comments

 1. Beantwoorden

  magicbabymemories

  16 december 2014

  Leuk!! Alles word er gewoon opgezet van je eerste blogs tot aan de nieuwe? Hoop dat ik alles rerug kan vinden hihi.

  • Beantwoorden

   marithilarius

   16 december 2014

   Ja, dat is wel de bedoeling. De gehele inhoud wordt over gezet!

 2. Beantwoorden

  Maria- Maaike

  16 december 2014

  Leuk! Ben heel benieuwd hoe het er uit komt te zien 🙂

 3. Beantwoorden

  Laure

  16 december 2014

  Wauw, ben benieuwd! 😀

 4. Beantwoorden

  j.apol.fotografie

  16 december 2014

  Oh wat spannend, ik kijk er naar uit!
  Fijne feestdagen en een gezond en een fantische blog jaar voor jou gewenst!!

 5. Beantwoorden

  Juudith

  20 december 2014

  Leeeeeuk! ik ben erg benieuwd naar het resultaat! =D

LEAVE A COMMENT