• No Products in the Cart

Leven backstage: Juli

Ivm met problemen met mijn server kon ik geen nieuwe berichten uploaden. Sorry voor deze late editie, maar beter laat dan nooit, toch? šŸ˜‰

0 Mijn leven backstage juli

In Juli was het eindelijk zo ver, ik ging naar IJsland! Maar ook ging ik met mijn vriend naar Valkenburg en had ik nog twee shoots.

1

1. Ik ging met een vriendin naar de Efteling! Het was super mooi weer, maar ook onwijs druk. We hebben zo’n 2.5 uur in de rij gestaan voor De Baron, maar hij was het waard. 2. Ik ging met mijn vriend 3 dagen naar Valkenburg! We deden een uitstapje naar Maastricht. 3. We beklommen de Wilhelmina toren, uitzicht! 4. De Sint Servaasbrug in Maastricht.

2

1&2. Gezellig samen op de scooter! 3. Een mooi uitzichtje in Valkenburg. 4. En de prachtige limburgse heuvels. Limburg voelde echt als het buitenland, een mini vakantie in eigen land!

3

1. Een laatste ritje op Gina voor de vakantie! 2. En de laatste fotoshoot voor de vakantie. Het was even flink door werken om alles nog af te krijgen. 3. Ik had een opdracht voor het bedrijf van mijn vader. Iets minder mijn stijl, maar werk is werk. 4. Ik sloeg voedsel in voor IJsland. Uiteindelijk ben ik met bijna de helft gewoon weer terug gekomen. Aan eten was geen gebrek zoals je hebt gezien :’)

4

1. En toen was het eindelijk zo ver, Iceland here we come! 2. Richard had het geluk bij het raam te zitten. Het was een bijzondere vlucht, rechts was het dag, en links was het nacht. 3. Puffins! Wat een gezellige diertjes. Zo leuk! 4. En het bekende ‘wie-is-de-mol-vliegtuig’.

5

1. Samen met Kayleigh onder de waterval wachten op die ondergaande zon! 2. En hiken, het lijkt nu net alsof we de Mount Everest aan het beklimmen zijn! Toch bijzonder, in de sneeuw lopen in het midden van de zomer. 3. Uit in Reykjavik! Super leuk. 4. En de ijsmeren, je kon erin suppen!

6

1. Met z’n allen op een rijtje. 2. De buitenrit! Echt heel leuk, met Bokt een ritje op IJslanders in IJsland, toch wel bijzonder. 3. Voor het tijd is om naar huis te gaan nog een groepsfoto van de onwijs leuke groep. Het was echt heel erg gezellig en ik mis iedereen nu al. 4. En dan ineens ben ik weer thuis. Heel gek, het voelt alsof we weken weg zijn geweest. Ik slaap even een nachtje bij en dan vertrek ik naar mijn vriend om daar de laatste dagen van de maand uit te rusten en bij te komen.

In Augustus weer een tripje, naar Parijs! Ook begin ik aan een nieuw groot project, heb ik wat leuke afspraken en heb ik mijn eerste bruiloft shoot als second shooter. De laatste vakantie maand voor het ‘gewone’ leven weer begint!

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT