• No Products in the Cart

50 random facts about me!

voording
Ik vond het zo leuk om 50 random facts over andere bloggers te lezen, het is een hele leuke manier om meer over jezelf te vertellen. Het leek me altijd al leuk mezelf iets meer voor te stellen op mijn blog, maar ik wilde niet dat het saai zou zijn. Door 50 random facts onder elkaar te zetten hoop ik dat jullie op een leuke manier een beeld van mij krijgen!

 1. Ik heb het in de winter chronisch koud. Pas in juni gaat dat over, en in september/oktober begint het weer.
 2. Ik vind het irritant dat ik zo vaak op mijn telefoon zit.
 3. Ik heb van mezelf blond haar, toen heb ik het in een opwelling bruin geverfd met lowlights, toen weer blond met highlights, toen was m’n haar dood en nu is het kort 🙁
 4. Ik heb een kat genaamd Sumo.
  12640649894_e2794f0f9a_c
 5. Ik kan niet zo goed traplopen. Ik ben op de middelbare school vaak gestruikeld, omdat je dan allemaal mensen voor en achter je hebt lopen en dan kun je de treden niet goed zien. Ik moet me echt goed concentreren op een trap, ik kan niet met meerdere dingen tegelijk bezig zijn want dan struikel ik.
 6. Ik ben vrij snel gestressed als het om activiteiten gaat, of dingen die ik moet doen. Dat is sinds het ongeluk van mijn rug. Na mijn val heb ik ongeveer een half jaar thuis gezeten, en kon ik zo ongeveer niets. Toen ik na een jaar weer echt ging leven merkte ik dat ik  dacht dat mijn hele dag al vol zat als ik 2 dingen ging doen die dag. Omdat ik dat niet meer gewend was ofzo. Als ik nu veel dingen moet doen denkt mijn hoofd dat het helemaal propvol zit en dat dat allemaal nooit gaat lukken, terwijl ik in de praktijk vaak nog bakken met tijd over heb.
 7. Ik hou niet van langzaam lopende mensen voor me als ik er niet langs kan.
  tumblr_mzfkkhCX0A1qiuiebo1_1280
 8. In 2012 heb ik de basisopleiding van de foto academie afgerond.
 9. Ik kan heel hard lachen om mensen die struikelen ofzo. Heel erg eigenlijk, maar leedvermaak is echt het beste vermaak.
 10. Ik ben pas anderhalf jaar serieus aan het fotograferen.
 11. Twee en een half jaar geleden heb ik mijn rug gebroken en daardoor heb ik nu nog steeds elke dag last van mijn rug
 12. Mijn kostbaarste bezit is mijn 50-500mm lens die ik afgelopen zomer heb gekocht.
 13. Ik wil aan het eind van mijn leven in elk continent zijn geweest. Ik heb nu al Europa, Afrika en Amerika gehad, dus ik ben vrij goed op weg.
  large
 14. Ik heb 3 ‘baantjes’. Ik werk als photoshopper bij een kinderfotografe, na elke fotoshoot bewerk en retoucheer ik haar foto’s. Ik werk als fotografe als MHilariusFotografie, en ik werk als kassameisje bij een tuincentrum.
 15. Vandaag heb ik mijn eerste westernles en ik ben ZO exited. Echt.
 16. Elke fotoshoot ben ik weer bang dat de resultaten tegen gaan vallen en dat het zo slecht is dat het opnieuw moet. Niet dat dat ooit eerder gebeurd is, maar eens moet de eerste keer zijn.
 17. Ik ben een uitsteller
 18. Ik zit in mijn eerste jaar van mijn opleiding. Ik studeer Communicatie en Multimedia Design in Amsterdam op de HvA. Ik vind het leuk, en ik denk dat ik goed op m’n plek zit.
 19. Ik hou van geitenkas met honing
 20. Ook heel erg van kroketten. Die oranje achtige zijn het lekkerst. MOET JE DIE FOTO ZIEN. Kwijl.
  broodje-kroket
 21. En Ben en Jerry’s Cookie Dough ijs
 22. Eigenlijk hou ik sowieso van eten
 23. Ik heb best een indrukwekkende nagellak collectie. Ik blijf ze maar kopen, ookal heb ik nou intussen elke kleur wel. Ik draag ook élke dag nagellak, anders voel ik me naakt. Alleen in de zomervakantie niet, die gebruik om m’n nagels te laten rusten.
 24. Ik vind reizen met de trein heerlijk. Dat is ongeveer het enige moment op de dag dat ik tijd heb om te lezen. Per week lees ik ongeveer 2 boeken die ik alleen in de trein lees.
 25. Ik hou niet zo van fietsen. Ik vind het gewoon een stomme bezigheid. Als het heel hard waait en ik ben aan het fietsen ben ik geen gezellig persoon.
 26. In mijn leven ben ik naar 9 concerten geweest, ik probeer elk jaar minstens 1x te gaan. Over twee weken ga ik weer, naar Tyler Ward!
 27. Ik vind fan van de boeken van John Green
 28. En van Tyler Ward. Zoek maar. ‘Tyler Ward op youtube’. Hij is geen schrijver dus.
  tyler-ward
 29. Oh en Taylor Swift, Lady Antebellum, Hunter Hayes, Demi Lovato, The Script, One Republic, LIGHTS, en eigenlijk nog heel veel meer
 30. Ik praat vrij veel. Soms teveel.
 31. Ik zit heel vaak met oortjes in terwijl ik geen muziek luister.
 32. Ik heb een lichte belangst. Ik weet niet goed waarom, maar ik hou gewoon niet van bellen. En al helemaal niet als er anderen meeluisteren.
 33. Ik ben als de dood, maar dan ook echt als de dood, voor spinnen. Een keer reden we op de snelweg in Frankrijk, en ik zat achterin. Links van mij kwam de meest grote spin van het universum over het kussen in het midden gekropen. Eerlijk gezegd heb ik maar 2 poten gezien, maar die waren al ZO groot dat ik blij ben dat ik de rest niet zag. Ik krijste, mepte het kussen met een boek, en gooide de autodeur open. Godzijdank reden we in een file en kent mijn vader me onderhand een beetje, en had hij de auto op de vluchtstrook geknald. Ik stond naast de snelweg te janken alsof ik net mijn ouders had verloren in een dodelijk ongeluk. Je had de mensen die langs reden moeten zien :’) Maar goed, na dat incident heb ik besloten dat ik er maar eens iets aan moest doen.
 34. Ik check trouwens ook altijd dat zonneklepje in de auto voor ik in stap, omdat daar ooit eens een spin uit viel toen ik op de bijrijder stoel zat. Je weet het nooit.
  Schermafbeelding 2014-05-05 om 14.40.13
 35. Ik drink al mijn hele leven veel te weinig. Zo’n 2 glazen per dag, meestal. Toen ik in het ziekenhuis lag heb ik een hele preek gekregen van de zusters en daardoor heb ik de maand erna meer proberen te drinken, maar nu ben ik alweer terug vallen. Soms vergeet ik gewoon te drinken.
 36. Ik heb heel vaak de neiging mijn telefoon te pakken als ik auto rij. Daarom gooi ik hem bijna altijd achterin zodat ik niet in de verleiding kan komen, want op je telefoon achter het stuur vind ik écht heel fout.
 37. Ik heb altijd hele voedselpakketten bij me. Ik heb heel vaak en snel honger, en dan voel me heel trillerig en zwakjes. En stel de trein strandt ooit ergens in de middle of nowhere en je kunt nergens eten kopen, dan ben ik ten minste voorzien.
 38. Ik ben op mijn 16e naar Terschelling op vakantie geweest naar camping Terpstra. Ik vond het best leuk maar never again.
 39. Ik vind het niet erg om dingen in m’n eentje te doen. Ik ga bijna altijd alleen winkelen omdat het een beetje opschiet.
 40. Ik wilde vroeger altijd bij de bibliotheek werken omdat het me zo leuk leek om al die pasjes door zo’n apparaatje te halen en die boeken dan te scannen.
 41.  Ik denk heel vaak dat ik mijn telefoon voel trillen terwijl het niet zo is.
 42.  Ik kan echt niet op hakken lopen.
  Schermafbeelding 2014-05-05 om 14.38.04
 43.  Ik erger me heel erg aan die naadjes aan de zijkant van sokken. Vaak steken die uit en dat vind ik irritant zitten. Ik knipte die naadjes er dan altijd uit, met gevolg dat er gaten in de hoeken van m’n sokken kwamen en ik ze na een paar keer dragen moest weggooien.
 44. Ik ben altijd dingen kwijt. Altijd. Ik leg ergens een sleutel neer, draai me om, en weet al niet meer waar ik hem gelaten heb. Weg gaan duurt bij mij ook altijd even omdat ik minstens 3x het hele huis rondloop op zoek naar spullen.
 45. Dat komt overigens ook omdat ik bijna altijd vergeet wat ik ergens kom doen. Dan ga ik boven m’n schoenen halen, kom ik op de trap iets anders tegen, loop ik weer naar beneden en bedenk dat ik mijn schoenen aan het zoeken was, om weer naar boven te lopen.
 46. Ik kan niet tegen oneerlijkheid. Als je me pissig wil krijgen, doe iets heel oneerlijks.
 47. Ik ben eens naar een concert van Tokio Hotel geweest. In mijn rebelse fase. Haha.
  tokio-hotel-6
 48. Ik hou van knuffelen!
 49. Ik vind het super leuk als mensen me vertellen dat ze iets aan mijn tutorials hebben gehad, ik kan daar echt heel erg blij van worden.
 50. Soms wou ik dat ik in Amerika geboren was, op zo’n hele grote ranch met allemaal westernpaarden, en dat ik dan de hele dag als een cowgirl op de prairie race, om koeien bij elkaar te drijven ofzo. Dat lijkt me nou leuk.

En dat waren alweer 50 feitjes over mij! Ik heb er amper een half uur over gedaan. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen, nu weten jullie iets meer over de persoon achter deze blog! 🙂

RELATED POSTS

0 Comments

 1. Beantwoorden

  Mieke Van Der Laaken

  8 mei 2014

  Heel veel dingen vind ik heel erg herkenbaar.. Leuk om eens random feitjes over jou te lezen!

  • Beantwoorden

   maritkaty

   8 mei 2014

   Ja, ik wilde het op een leuke manier doen, het is natuurlijk toch een fotografieblog en geen persoonlijke blog, maar zoiets vond ik nog wel leuk!

 2. Beantwoorden

  sabinebianca

  8 mei 2014

  Leuk geschreven zeg! En gave foto’s ertussen 🙂

 3. Beantwoorden

  Anne Kuiper

  8 mei 2014

  Wij gaan een keer geitenkaas met honing eten. hehehe

 4. Beantwoorden

  Kimberley

  8 mei 2014

  Wat hartstikke leuk! Ik heb echt heel veel dingen waarin in ik me herken 🙂

 5. Beantwoorden

  Chanelle

  8 mei 2014

  Wat leuk! Er zitten best veel herkenbare dingen tussen!

 6. Beantwoorden

  Yasmine

  8 mei 2014

  Tokio Hotel! Hahaha, die was ik alweer helemaal vergeten :’)

  • Beantwoorden

   maritkaty

   8 mei 2014

   Haha erg he, ze zien er ook echt totaal anders uit nu. Maar ik vond ze toen echt geweldig :’)

   • Beantwoorden

    Yasmine

    8 mei 2014

    Ik vond ze afschuwelijk omdat ik vond dat ik naar “echte” rock (hahaha) luisterde maar oh wat heb ik met ze gelachen :’)

 7. Beantwoorden

  imd0123

  8 mei 2014

  Leuk om te lezen! Veel herkenbare dingen ook, haha. Ik ben op mijn 15e naar de Appelhof geweest en dat was precies hetzelfde: best oké maar absoluut nooit weer :’)

 8. Beantwoorden

  Jolanda

  9 mei 2014

  Jeetje, ik zie gewoon mezelf in je bericht terug :’)
  Leuke blog! ik volg hem al een lange tijd. blijft leuk en inspiratievol!

 9. Beantwoorden

  Juudith

  15 mei 2014

  Super leuk om te lezen! Sommige dingen zijn echt zo herkenbaar!

LEAVE A COMMENT