• No Products in the Cart

Actions en presets

Uitgebreide, tijdrovende bewerkingen die ik elke keer weer op mijn foto’s gebruik, heb ik voor jou omgezet in ‘receptjes’ die jij in 2 seconden op elke foto kunt toepassen!

De preset collection

De preset collection is een collectie aan bewerkingen, speciaal voor Lightroom, die je in één keer over je foto heen kunt plaatsen. Door in Lightroom met je muis over de preset heen te gaan kun je het resultaat op je foto alvast bekijken.

Klik hier om de Lightroom preset pakketten te bekijken

De action collection 

Je kunt de actions voor Photoshopop je foto plaatsen en daarna je foto opslaan, simpel als wat! Je kunt er ook voor kiezen om na het plaatsen van de action nog verder te gaan met bewerken en de action als basis te gebruiken. Elke action is aan te passen naar jouw eigen wensen, zodat hij op elke perfect foto past. De actions zijn een eenmalige investering die je de rest van je fotocarriere kunt blijven gebruiken.

Klik hier om de Photoshop preset pakketten te bekijken

Ben je benieuwd naar ‘mijn’ zonnetje?

Deze kun je vinden in het Lightroom Seasons pakket, en het Photoshop Specials pakket!

De MHTutorials Preset en Action collecties geven je prachtige resultaten en ontelbare mogelijkheden, in minder dan 5 seconden!

De presets in Lightroom zijn niet stapelbaar. De actions in Photoshop zijn wél stapelbaar. De presets en actions mogen op geen enkele wijze vermenigvuldigd worden. MHilariusFotografie kan geen geld terug geven.

 

LEAVE A COMMENT