• No Products in the Cart

De beste instellingen voor exporteren in Lightroom

Je kunt je foto’s op allerlei manieren exporteren in Lightroom. Na jaren heb ik een workflow ontwikkeld met 4 verschillende manieren van exporteren die je makkelijk kunt opslaan door links onder op ‘toevoegen’ te klikken, nadat je je instellingen hebt ingesteld. Super simpel, en altijd scherpe foto’s! Ik laat je zien welke instellingen ik gebruik.

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Beantwoorden

  Anouk

  6 september 2018

  Hoi Marit!

  Super fijn filmpje! Ik heb problemen met het exporteren van de ruisreductie in de foto.. ik exporteer het op de hoge kwaliteit zonder verscherpen en nog komt het er korrelig uit, terwijl dat in lightroom is weggehaald. Heb jij een idee wat ik daar aan kan doen?

  Groetjes,
  Anouk

  • Beantwoorden

   Marit

   7 september 2018

   Hoi Anouk, dat probleem ken ik eigenlijk niet! Ik heb wat gegoogled en het scheen wel vaker voor te komen in een van de oudere versies van Lightroom. Misschien dat een update kan helpen?

 2. Beantwoorden

  svea van brabant

  8 september 2018

  hallo ik krijg mijn foto s niet open in ontwikkelen .. in bibliotheek zijn ze zichtbaar en in ontwikkelen krijg ik dan strepen
  kan er iemand mij helpen ..
  op een andere pc lukte dit wel heb ook al het programma erafgesmeten en terug opgezet maar steeds et zelfde
  mvg

 3. Beantwoorden

  dominique

  6 november 2018

  Hoi Marit,
  Als ik de foto’s naar mijn hardeschijf overzet kan ik ze daarna niet meer openen in lightroom. Is dit normaal of doe ik iets verkeerd? Ik dacht, jij kan me vast helpen:) Alvast bedankt!

LEAVE A COMMENT