• No Products in the Cart

Het beste werk van.. Sanne

fxfdrn

In deze editie laat Sanne haar beste foto’s zien!

2q3do3c

Wie is Sanne?
Mijn naam is Sanne Harmsen en ik woon in een dorpje in het prachtige Brabant! Al een aantal jaren ben ik werkzaam als leidinggevende in een winkel. Naast mijn werk ben ik veel bezig met mijn hobby fotograferen. In 2009 heb ik mijn eerste spiegelreflex camera gekocht. Op het begin waren het vooral foto’s van mijn eigen pony en andere pony’s bij ons op stal, maar sinds 2011 ben ik serieuzer gaan fotograferen en ga ik regelmatig naar fotomeetings en heb ik fotoshoots.

Met welke apparatuur fotografeer je?
Tot voorkort fotografeerde ik met de Canon 60D, maar eind Januari heb ik een nieuwe camera aangeschaft, namelijk de Canon 70D. Als lenzen heb ik de Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM, Canon 17-55mm f2/8 IS en de Canon 50mm f/1.8.

Wat fotografeer je het liefst?
Het liefste fotografeer ik honden en paarden en hier heb ik mij dus ook de eerste jaren opgericht. Om te kijken of het iets voor mij was, heb ik een tijd geleden een portfolio reportage gedaan met kinderen en toen ben ik erachter gekomen dat ik het fotograferen van kinderen ook erg leuk vind en mij ook wel ligt!

Is er een fotograaf die jou echt inspireert?
Elena Shumilova Photography, Jake Olson en KCC Photography. Ik ben echt fan van hun manier van fotograferen! Ze leggen zo’n prachtige sfeer in de foto’s die ze maken!

Is er nog iets wat je in de toekomst heel graag wil fotograferen?
Ik zou graag het fotograferen van kinderen uit willen breiden. Verder staat het fotograferen van mooie landschappen en wilde dieren toch ook wel hoog op m’n lijstje!

beste werk

5d455x
Schermafbeelding 2015-01-31 om 21.54.32
Deze foto is mij veel waard, want dit lieve meisje heeft er toch onder meer voor gezorgd dat ik me meer wil richten op het fotograferen van kinderen. Ik liet haar lekker haar gang gaan en op elke foto die ik maakte, lachte ze heel lief! Oja, waarom deze foto mij nog meer waard is.. dit lieve meisje is namelijk mijn nichtje!

fxfdrn
Schermafbeelding 2015-01-31 om 21.55.55
Twee keer per jaar rij ik naar België om PRE hengst Gayo en zijn kudde op de foto te zetten. Op deze foto zie je een nakomeling van Gayo! Het veulentje dribbelde rustig achter de kudde aan, hierdoor kreeg ik de kans om het veulentje zo goed op de foto te zetten.

20j1h6p
Schermafbeelding 2015-01-31 om 21.58.20
Dit is een foto uit een fotoshoot van de winnares van een facebookactie. De foto is gemaakt op een warme ochtend in Augustus in de Lommelse Sahara. Nadat we een stukje gewandeld hadden, kwamen we op een stuk waar je over het water kon “lopen”. Dit leverde erg mooie actie foto’s op en dit is toch wel één van mijn favoriete hondenfoto’s!

Wil je meer van het werk van Sanne zien? Bekijk dan haar website.
Wil jij ook je beste werk laten zien? Stuur me een berichtje op Facebook!

 

19 februari 2015

RELATED POSTS

1 Comment

  1. Beantwoorden

    Juudith

    25 februari 2015

    Mooi werk! ga je website even bekijken!

LEAVE A COMMENT