• No Products in the Cart

Sri Lanka aftermovie + mededeling

Ik ben weer terug van vakantie, onze reis naar Sri Lanka! Zoals elke reis heb ik weer gefilmd en vandaag kunnen jullie vast de aftermovie bekijken! De foto’s begin ik vandaag aan, en die zullen natuurlijk ook binnenkort online komen. Als iemand vragen heeft over de reis of over het land, stel ze gerust in de comments!

Mededeling

En dan de ‘mededeling’: Ik ga minder bloggen. Ik blog nu bijna 3 jaar 2x per week. Er staan al meer dan 320 blog posts online! Ik heb het altijd met veel plezier gedaan, maar ik moet nu helaas keuzes gaan maken. Ik ga vanaf september fulltime aan de slag als fotografe en grafisch designer bij een ontwerp bureau in Amsterdam. Met 5 werkdagen hou ik daarmee alleen het weekend over om voor mijn eigen bedrijfje aan de slag te gaan. Omdat ik heel erg graag meer wil focussen op fotografie zelf, en bruiloften wil gaan meepakken, moet ik helaas mijn blogs wat meer naar de achtergrond schuiven.

Helemaal geen blogs meer?

Jawel! Natuurlijk, bloggen vind ik ontzettend leuk en ik zal daar voorlopig echt niet mee stoppen. Maar 2x per week een blog, dat zal helaas eventjes niet meer gebeuren. Ik post wanneer ik tijd/inspiratie/zin heb, en hoe vaak dat zal zijn zal heel erg wisselen, denk ik. Ik hoop dat jullie dat oke vinden! 🙂

En nu ben ik benieuwd naar jullie vakanties! Wat was jullie mooiste vakantie foto?

8 september 2016

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Beantwoorden

  Rianca

  29 augustus 2016

  Wat een toffe aftermovie. Ik moet die van onze huwelijksreis (Sicilie) ook nog steeds afmaken. En ach minder bloggen en meer fotograferen is toch prima. Doen wat je het allerleukste vindt is het belangrijkste. :):

  • Beantwoorden

   Marit

   29 augustus 2016

   Dankjewel rianca! 😀
   Ja ik dacht, ik maak hem maar meteen, anders komt het er niet van. Haha.

 2. Beantwoorden

  Marjolein

  29 augustus 2016

  Gefeliciteerd met je baan! Begrijpelijk dat je dan veel minder tijd hebt voor je blogs. Gelukkig heb je een indrukwekkende hoeveelheid aan blogs en tutorials waar we nog wel even mee vooruit kunnen 😉

LEAVE A COMMENT