• No Products in the Cart

Poses: Loveshoot

Loveshoot pose hulp

Je wil een loveshoot er natuurlijk zo spontaan mogelijk uit laten zien, maar je ontkomt er bijna niet aan om toch met een paar poses te werken. Ik laat je wat poses zien die je zou kunnen gebruiken. Sla je ze op op je telefoon, of print ze uit om mee te nemen!

Een stukje lopen

Zoals bij eigenlijk elke shoot is een stukje lopen nooit verkeerd om mee te beginnen. Zo kan het koppel nog even rustig aan doen, wennen aan die camera op hun gezicht en kunnen ze nog even lekker kletsen. Dat is sowieso altijd toe gestaan bij shoots, dat houd het spontaan!

Schermafbeelding 2015-12-12 om 12.26.55

Sweep me off my feet

Ja, ‘het voetje’, uit alle romantische vrouwenfilms. Dat doet het altijd goed!

Schermafbeelding 2015-12-12 om 12.27.21

Optillen

Dit zorgt geheid voor hilariteit tijdens een fotoshoot, want het gaat bijna nooit in één keer goed. Je moet hiervoor ook goed op tijd scherpstellen en snel kunnen afdrukken, want het moment is zo voorbij. Het geeft wel altijd een mooi, typisch romantisch moment.

Schermafbeelding 2015-12-12 om 12.28.05

Samen zitten

Laat het koppeltje ergens zitten, en lekker knus kletsen met elkaar. Dit kan op de grond, op een kleedje, op een bankje, waar je maar wil! Op deze manier is het poseren al minder moeilijk en voelt het natuurlijker voor het koppel. Dit is ook zeker een handige pose voor aan het begin van de shoot.
Schermafbeelding 2015-12-12 om 12.28.41

Lekker knuffelen

En dan natuurlijk, knuffelen! Er mag zo veel geknuffeld worden als maar kan bij een loveshoot. We willen inmiddels de liefde vast leggen!

Schermafbeelding 2015-12-12 om 12.30.38

Hebben jullie nog leuke pose tips en inspiratie voor bij loveshoots?

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Beantwoorden

  Marjolein

  18 januari 2016

  Bedankt voor de tips, en voor je posts in het algemeen! Sinds kort heb ik je site ‘ ontdekt’ , en inmiddels heb ik al heel wat tijd doorgebracht met het lezen van al je berichten en het bekijken van de video’s.
  Super! Een mooie tijd in Zweden gewenst, ik ben benieuwd naar je avontuur daar.

  • Beantwoorden

   Marit

   18 januari 2016

   Wat leuk, en welkom 😀 Ik hoop dat je nog lang blijft hangen!

LEAVE A COMMENT