• No Products in the Cart

Mooie fotolocaties in Nederland #2

Mooie fotolocaties
In het vorige deel behandelde ik al 5 prachtige locaties in Nederland die perfect zijn voor mooie shoots. Vandaag een deel 2, waarin ik nog meer gave locaties met je deel. Ideaal om erbij te pakken als je even niet weet waar je je volgende shoot moet houden, of je gewoon zin hebt in een dagje fotograferen!

ENKA fabriek

De ENKA kennen jullie misschien wel van mijn shoot die ik voor LastJune deed vorig jaar. Een fabriekshal in Ede die al jaren leegstaat. De hallen zijn prachtig ruim, industrieel en licht van opzet waardoor werken met natuurlijk licht hier prima kan. Er worden hier veel bruiloftshoots gedaan, maar ook loveshoots, familie shoots en natuurlijk fashion. Een veelzijdige locatie! Om hier te mogen shooten moet je even contact opnemen met Jaap van Tongeren, de beheerder van Enka.

Eppel Fotografie

Foto door Eppel Fotografie

 

Kennemerduinen

De Kennemerduinen bevinden zich vlakbij mijn woonplaats en naast Haarlem, en deze duinen zijn echt prachtig en geschikt voor werkelijk alle soorten shoots. Je hebt allerlei soorten natuur hier vlakbij elkaar. Je hebt prachtige hoge naaldbomen, er is een mooi, groot meer, en als je een stuk doorloopt ben je bij het strand. De toegang is gratis!
Er lopen ook verschillende dieren rond, waarvan vooral de runderossen je zullen opvallen. Deze zul je vrijwel zeker zien, en zijn altijd mooi om vast te leggen.

Happy Photographer
Foto door Happy Photographer

Vogelmeer
Foto door Vogelmeer

Lage Vuursche

Nog een prachtig natuurgebied wat een beetje lijkt op de Kennemerduinen, Lage Vuursche bij Utrecht. Het is een groot bosgebied met naaldbomen, loofbomen en veel heuvels. Je kunt hier dus echt een hele middag rondlopen voor een mooie shoot! Er lopen ook herten, vossen, hazen en runderen los.
Vooral de stukken bos met naaldbomen zijn prachtig om te fotograferen, op sommige stukken oogt het bijna Scandinavisch.

Nienke van Denderen

Foto door Nienke van Denderen

Veluwezoom, Posbank

Dit is misschien wel een van de mooiste fotografie locaties van Nederland. Er zijn ontelbaar beeldschone foto’s te vinden van deze plaats, en ik zou er dolgraag ook eens willen fotograferen. Bij voorkeur bij zonsopgang of -ondergang. De mooie glooiende heuvels, gecombineerd met de paarse bloemetjes en dan óók nog herten, wat wil je nog meer?

Simon van Ooijen

Foto door Simon van Ooijen

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Beantwoorden

  Demi

  13 februari 2016

  Wat een superleuk artikel en ook erg handig, bedankt!

 2. Beantwoorden

  Amy

  22 februari 2016

  Ik ben zo blij dat ik vlakbij de posbank woon. 5 minuutjes rijden! Heeerlijk

LEAVE A COMMENT