• No Products in the Cart

Review: Ixxi foto-ophang systeem

ixxi
Kun je niet kiezen welke foto je wil uitvergroten, maar heb je geen plek voor een aantal canvassen? Neem dan een ixxi! Ik heb al jaren een ixxi in m’n kamer hangen, en ik vind het een geweldig ding. Toch kent vrijwel niemand ixxi. Telkens als ik iemand er iets over vertel kijkt diegene me verbaasd aan. Nu ik jarig was vond ik tijd voor een nieuwe ixxi, en daarbij dan maar meteen een review!

Onderstaande video laat zien wat je met een ixxi kan.

 

Met ixxi maak je eenvoudig je persoonlijke originele wanddecoratie met vierkante kaarten en koppelkruisjes. Je kunt zelf bepalen welk deel, en hoeveel foto’s je gebruikt. Je kunt elke foto maar 1 vierkantje groot maken, of verspreiden over meerdere. De foto’s kun je wisselen wanneer je wil, of zelfs nieuwe bestellen. Dat heb ik vandaag gedaan!

Mijn ixxi die al twee jaar in mijn kamer hing zag er zo uit:
5IMG_1088

Destijds waren dit mijn allerbeste fotografie foto’s. Nu ik erop terug kijk schaam ik me een beetje, haha. Dat was ook de reden dat ik nu iets anders wilde, ik keek hier al te lang tegen aan en vond de foto’s al lang niet zo mooi meer. Om te voorkomen dat ik snel weer uitgekeken zou zijn op mijn nieuwe ixxi, besloot ik vooral foto’s van internet te halen. Ik heb vrijwel alle foto’s van Weheartit en Pinterest, op de foto van Gina (mijn verzorgpaard) na.

Vandaag viel mijn nieuwe ixxi op de deurmat, en het leuke is dat ie zo door de brievenbus kan, hoe groot je hem ook maakt.

1IMG_1075 2IMG_1078

Je krijgt hem in een mooie vierkante doos. Erin zit een blad met je ixxi erop zoals hij ‘moet’ worden. Je kunt hem natuurlijk ter plekke anders maken! Ook zit er een kaartje bij met 10% korting voor je volgende bestelling. Is het je eerste ixxi, dan krijg je er ook nog koppelstukjes bij. Dan wordt het ook meteen duidelijk waarom het een ‘ixxi’ heet..
6IMG_1091 7IMG_1097

En natuurlijk je foto’s! Alle foto’s zijn vierkant met 4 gaatjes, één in elke hoek. De foto’s zijn van mooie kwaliteit, maar komen een heel klein tintje donkerder uit. Het lijkt wel alsof ze dat al verbeterd hebben intussen, maar het is nog net te zien. Ook lijkt het contrast íetjes verhoogd. Hou daar dus rekening mee met het bestellen! Het is op mooi half glanzend papier gedrukt.
3IMG_1081 4IMG_1083

Vervolgens kun je gaan beginnen met klikken en in elkaar zetten. Wees gerust, het gaat echt ontzettend makkelijk. De kruisjes gebruik je aan de binnenkant, de stokjes aan de buitenkant. Je kunt de hoekjes er zo inklikken!

8IMG_1101 9IMG_1104 10IMG_1106

Als je hem in elkaar hebt gezet, kun je hem ophangen. Dit gaat met een plakstrip. Hier wil ik wel even wat over zeggen. De plakstrip plakt goed. Zó goed, dat je hem er nooit meer af krijgt. Denk goed na voor je hem op je behang plakt, want hij zit voor het leven. Ik wilde mijn strip na 2 jaar eraf halen, en het behang ging mee. Ik heb hem nu toch maar laten hangen, en daarom dus een nieuwe ixxi gemaakt.

En daar is het eindresultaat!

11IMG_1109

12IMG_1112

Ik vind dit een ideaal systeem als je meerdere foto’s wil afdrukken en niet veel ruimte hebt. Zoals je ziet kun je de foto’s meerdere vlakjes groot maken als je wil. Zo kun je afwisselen en krijg je een speels effect. Ik ben fan!

Kijk voor meer informatie en prijzen op http://www.ixxidesign.com

RELATED POSTS

9 Comments

 1. Beantwoorden

  darkntwistynails

  19 juni 2014

  Ik had nog nooit van dit systeem gehoord, maar het lijkt me ontzettend handig!
  Zo kun je ook nog eens afwisselen 😀

 2. Beantwoorden

  Juudith

  19 juni 2014

  Ooh dit kende ik nog niet, maar echt super leuk zeg! makkelijk dat je het zo kunt veranderen en kunt aanpassen! en het ziet er nog eens leuk uit! eens wat anders als een canvas!

 3. Beantwoorden

  Senna

  19 juni 2014

  Leuk systeem! Ziet er erg mooi uit

 4. Beantwoorden

  Loo'tje

  19 juni 2014

  Wat origineel! Ik kende het ook nog niet maar vind het erg leuk! Je foto verdelen over meerdere vierkantjes geeft echt een leuk effect! Ga ik zeker ook eens aanschaffen (;

 5. Beantwoorden

  irlijn

  20 juni 2014

  Wat super origineel en leuk dit! Thanks voor de review, ik heb er een verjaardagscadeautje bij!

 6. Beantwoorden

  imd0123

  20 juni 2014

  Ziet er super leuk uit inderdaad! Ik ga me eens inlezen. Prachtige quote trouwens, uit het liedje van Mumford & Sons, of ergens anders vandaan? <3

  • Beantwoorden

   maritkaty

   22 juni 2014

   Die linkerquote is van Mumford & Sons inderdaad!

 7. Beantwoorden

  Jannita

  27 juni 2018

  hi! wat heb jij voor muur? ik heb zojuist mijn aller aller eerste ixxi besteld en wij hebben glasvezel behang aan de muur. vroeg me even af of die plakstripjes blijven zitten of dat ik grove moet halen.
  groet
  Jannita

  • Beantwoorden

   Marit

   28 juni 2018

   Ik heb ‘gewoon’ behang, moet je eerlijk zeggen dat ik het niet precies weet. Maar blijven plakken is meestal het probleem niet! Eraf halen daarentegen.. Als je erg gehecht bent aan je behang zou ik een ander systeem bedenken 😅

LEAVE A COMMENT