• No Products in the Cart

De leukste kerstcadeautjes voor de fotografie liefhebber


De kerst komt er bijna aan dus het is tijd voor cadeautjes! Weet je niet meer wat je moet vragen? Ik heb hier een paar hele leuke dingetjes verzameld om te vragen, of aan een andere fotografie liefhebber te geven.
cadeautjes1
1. Diafragma horloge. Hoe leuk is dit. Je horloge is niet opgebouwd met cijfertjes, maar met diafragma getallen! Kost wel 42 dollar.
2. Compacte fotostudio. Een super leuk cadeautje om wat te oefenen met studio foto’s! En heel goedkoop. Verkrijgbaar voor €30,- bij de Xenos.
3. Lensbeker. Deze heb ik zelf ook, echt een leuk ding! Hij is wel zo lek als een mandje dus je kunt hem niet meenemen naar school, en das wel jammer. Maar toch is het te leuk om te laten liggen. Verkrijgbaar voor €6,99 bij de Xenos.
4. Camera straps. Je kon er een tijdje geleden nog 2 bij mij winnen. Camera straps heb je echt in alle prijs categorien, dus er is voor elk budget wel wat te vinden. Bij de camera winkels vind je de wat duurdere, en je kunt op eBay kijken voor goedkopere straps.

 

cadeautjes2

1. Camera handschoenen. Handig voor in de winter! Deze handschoenen werken nog op een touch schermpje en zijn wat dunner, zodat je je apparatuur nog nauwkeurig kunt bedienen. Je hebt ze ook met vingertjes die je eraf kunt halen. Verkrijgbaar vanaf €25,- bij de o.a. Cameranu.
2. Lensdophouder. Ik ben echt een warhoofd en heb al zo vaak meegemaakt dat je in paniek in je jaszakken loopt te graaien omdat je geen enkel idee meer hebt waar je al je dopjes het gelaten. Dit tooltje is dan super handig, en voor maar €6,99 bij cameratotaal.com.
3. Abonnement op fotografie tijdschrift. Dit heb ik al meerdere keren gekregen als cadeautje en elke keer weer leuk! Doe iemand een abonnement op Zoom, Focus of Photo Digitaal cadeau.
4. Canon 50mm f/1.8. Ja, het is wel een iets duurder cadeautje dan de rest, maar misschien kun je met z’n allen wat geld bij elkaar leggen als het voor je moeder/vader/vriend/vriendin is. Dit is echt een top lens waar de ontvanger absoluut blij mee zal zijn! Voor €100,- te koop bij veel verschillende winkels.

 

cadeatjes3

1. Afstandsbediening. Ideaal voor zelfportretten en voor foto’s met lange sluitertijden, ik gebruik mijn afstandsbediening echt heel vaak! Bij eBay te koop voor een paar euro.
2. Leuk boek over fotografie. Er zijn echt duizenden boeken te koop over fotografie, en ze zien er ook vaak prachtig uit voor onder de boom. In alle prijsklasse en bij diverse boekhandels te koop.
3. Geef een workshop cadeau. Een workshop kun je op allerlei niveaus boeken, voor fotografie of voor fotobewerking. Iets waar je bijna alle fotografen blij mee kunt maken omdat je in elk segment wel workshops hebt. Je kunt een workshop boeken bij een particulier, of je gaat voor een grotere workshop georganiseerd door een organisatie. Een workshop boeken kan ook bij mij!
4. Het MHTutorials magazine! Er zijn er nog maar een paar over, dus als je er nog eentje wil moet je er super snel bij zijn. €15,- exclusief verzendkosten.

Ik hoop dat jullie genoeg inspiratie hebben voor leuke cadeautjes. Alvast een hele fijne kerst!

11 december 2014

RELATED POSTS

0 Comments

 1. Beantwoorden

  Kimberley

  15 december 2014

  Super fijn! Moest vandaag mijn cadeautjes opgeven, heb er een paar leuke dingen uit gehaald 🙂

 2. Beantwoorden

  chanelart.nl (@chanelartpuntnl)

  15 december 2014

  Wow, die lensdophouder is superhandig!

 3. Beantwoorden

  Juudith

  20 december 2014

  Zitten echt super leuk dingetjes bij! Vind het horloge echt super naise! Fotoboeken zijn idd altijd goed op te vragen!

LEAVE A COMMENT