• No Products in the Cart

Het beste werk van: Eliane

Vandaag laat ik je de beste foto’s zien van Eliane!

Wie is Eliane?
Ik ben Eliane van Eliane van Schaik Fotografie.
Ik ben 20 jaar oud en studeer Pedagogiek in Sittard. Naast mijn studie ben ik actief bezig met mijn hobby: fotografie.
Het begon allemaal toen ik een spiegelreflexcamera in mijn bezit kreeg. Hiermee was ik gaan experimenteren en van het een kwam het ander. Nu ben ik ongeveer 3,5 jaar al bezig met mijn fotografiewerk.

Met welke apparatuur fotografeer je?
Ik fotografeer met een Canon camera en sinds kort heb ik de F2.8 lens aangeschaft. Ik hou van deze lens. het is gewoonweg prachtig.
Fotoshoots vinden vooral buiten plaats bij mij, omdat ik het heerlijk vind om telkens een andere locatie te hebben voor een shoot.
Ik werk met veel tegenlicht in mijn foto’s. Dit vind ik prachtig licht om mee te werken. lekker natuurlijk.

Wat fotografeer je het liefst?
Het liefste fotografeer ik mensen. Ik vind het leuk om verschillende gezichten op de foto te zetten en ook om met de gezichtsuitdrukkingen te werken. Ook al was ik begonnen met paarden te fotograferen, is mijn voorkeur gewijzigd naar mensen.

Is er een fotograaf die jou echt inspireert?
Lara Jade is een fotografe die mij erg inspireert. Ik vind haar werk prachtig en ik wil later ook graag werken wat zij doet: fashionfotografie. Ze is zelf nog erg jong en dat vind ik zo geweldig aan haar. Ze doet wat ze wil doen en het lukt haar ook!
Ik vind haar als persoon geweldig en ook haar foto’s. Komende zomer ga ik waarschijnlijk naar London of New York om haar workshop te volgen. Ik heb er echt heel veel voor over. Zij inspireert mij doordat ik zie dat alles kan zolang je ervoor vecht.

Is er nog iets wat je in de toekomst heel graag wil fotograferen?
In de toekomst wil ik graag richting de fashionfotografie. Ik heb nu zelf ook lookbook samen gesteld, en al deze verschillende ideeën ga ik 1 voor 1 uitwerken.

Het beste werk van Eliane

11938191_940045929372710_1253042566_n

Deze foto heb ik gemaakt met tegenlicht. Ik heb gebruik gemaakt van de laagstaande zon en de omgeving om de lichte sfeer te creeren. Deze foto vind ik persoonlijk heel mooi omdat je ziet hoe mooi de band tussen mens en paard kan zijn. Deze meid had een fotoshoot bij me geboekt met haar prachtige shire paard Josh.


Deze foto vind ik heel speciaal. Het is een foto uit een reeks foto’s van een hele vette shoot. Bij deze shoot hebben we een hele professionele set up. Er was een geweldige visagiste die de make up heeft gedaan en een assistent die het meel heeft gegooid naar het model. We hebben een meelshoot gedaan. Dit was enorm leuk om te doen omdat het ook op een prachtige locatie was; een verlaten station. Jammer genoeg laat ik er maar 1 van zien, maar ze zijn allemaal prachtig geworden. Ik ben erg trots op deze foto.Deze shoot was 1 van de shoots uit mijn lookbook.


Deze foto vind ik erg mooi omdat het ten eerste 2 hele mooie modellen waren, en ten tweede omdat het precies is wat ik wil gaan doen later. Ik wil de fashionfotografie in gaan en deze foto vind ik erg typerend. De foto hebben we gemaakt in een bloemenveld.

Wil je meer zien van Elianes werk? Kijk dan op haar facebook

 

RELATED POSTS

1 Comment

  1. Beantwoorden

    Moama

    17 december 2015

    Mooi werk Eliane! Mijn complimenten.
    Leuk item vind ik dit altijd.

LEAVE A COMMENT